M-I-N H-E-L-G

Hello bitchezz😉 I fredags vaknade jag vid 11 och gick upp och Ă„t och drack min proteinshake och svepte pulvret frĂ„n fettförbrĂ€nningstabletten och fixade mig och sĂ„g lite pĂ„ musikhjĂ€lpen och yt videos. Åkte sen till andra lĂ„nggatan och hade planeringsmöte med min ung vĂ€nster klubb. Efter Ă„kte jag till Ica focus och handlade och sen Ă„kte hem och Ă„t. Skippade gymmet. Skrev lite med vĂ€nner och sĂ„g pĂ„ tv och sen gick och la mig och sov. Hade en bra fredag.

I lördags vaknade jag vid 11 och gick upp och Ät och fixade mig och gick ner till spÄrvagnen och tog spÄrvagnen in till stan med en tjejkompis och sen kom min killkompis och vi kollade lite i affÀrer och jag hjÀlpte min tjejkompis med att hitta bra julklappar och vi gick till slimfood och nÀr vi var klara Äkte vi hem. Jag Äkte till Kortedala torg och handlade och sen gick hem och Ät och sÄg pÄ film och hade en chill lördags kvÀll. Gick sedan och la mig och sov. Hade en bra lördag.

IgÄr vaknade jag först vid 11 och Ät och sÄg pÄ musikhjÀlpen och yt videos och sen somnade igen och vaknade vid 17 igen haha, var super trött pga vÀdret. Skrev med babe och vÀnner och Ät och sÄg pÄ film och lite hockey. Hade en lugn söndag, gjorde inte sÄ mycket.

Pözz Pözz 😘😘


(gammal bild pga bild brist)

Gillar

Kommentarer