Lör och Sön och Veckan

Hej ☺ I Lördags vaknade vi runt 11 och såg lite på film och sen fixade oss och jag fick skjuts hem till Göteborg. När jag kom hem åt jag och bara tog det lugnt. Träffade en killkompis och vi åkte till Max och han köpte varsin kaffe åt oss båda och vi satt och snacka lite och åkte runt och sen körde han mig hem. När jag kom hem så bytte jag om och sen somnade. Hade en ok Lördag.

I Söndags vaknade jag runt 09 och åt och drack en power king och sen fixade mig och packade mina väskor och åkte till Andra långgatan och hade Ung Vänsters 49onde Kongress som var digital. Vi åt lunch och det var en Falafel Wrap från Espresso House den var okej. Sen fortsatte vi och vi var klara runt 20. Åkte hem och åt och sen somnade jag. Hade en bra Söndag.

I Måndags gick jag upp runt 07 och drack en Power king och fixade mig och tog med mig väskorna och åkte till Andra långgatan igen för kongressen. Jag åt lite frukost där. Vid lunch fick vi fylld paprika med ris och nån sås som var från restaurangen Aquarelle, det var gott. Sen fortsatte vi och till middag fick vi en Poké Bowl som också var god och som också var från restaurangen Aquarelle. Vi slutade runt 21 och jag åkte hem åt lite till och sen somnade. En rätt bra Måndag.

I Tisdags vaknade jag vid 07 och fixade mig och åkte till Järntorget och gick in på Espresso House och köpte en kaffe med soya mjölk och gick till vår lokal och vi började kongressen igen och jag åt frukost där igen och drack mitt kaffe. Vid lunch fick jag en form av gryta eller vad man ska kalla de, dem var helt ok den var från restaurangen Aquarelle. Jag gick upp i talar stolen för 2 saker den dagen och är stolt över mig själv som gjorde det. Middag blev en sallad, den var rätt så god den var också från restaurangen Aquarelle. Sen fortsatte vi och blev klara runt 21 och en killkompis kom med bil och hämtade mig och vi släppte av 3 andra Ung Vänstrare i Gamlestan och sen körde vi hemåt och han släppte av mig vid min port och när jag kom hem såg jag lite på tv och sen blev det sova. En bra och rätt rolig Tisdag.

I Onsdags vaknade jag vid 07 och fixade mig drack en Power king och åkte till Andra långgatan igen för sista dagen av kongressen och jag åt frukost där och vi höll på till runt 12 och sen hade vi en delegationsträff bara vi i vårat distrikt och sen städa vi och sen gick jag och handlade och sen åkte hem och åt och bloggade och vilade lite och såg på tv och skrev med vänner och gjorde inte mycket mera. Blev sen sova. En helt ok Onsdag

I Torsdags vaknade jag runt 15 tror jag och åt lite och drack Power king och bara hade en chill och seg Torsdag och gjorde inte så mycket. Såg på matchen mellan Luleå - Frölunda och matchen slutade med att Luleå vann med 3-0 och sen blev det inte så mycket mer jag gjorde. Jag somnade sen. En seg Torsdag.

Igår gick jag upp vid 13 eller 14 och såg på Svenska Hollywood fruar och sen duschade jag och fixade mig och åt och åkte sen till Hisingen och hade en chill Fredag vi drack öl och grogg och lyssnade på musik och sen såg på Little Evil och sen gick vi och la oss och sov.  Hade en bra och rolig Fredag.

PUSS OCH KRAM ❤❤

Gillar

Kommentarer