Helgen och Måndag

Hej ☺ I Fredags gick jag upp vid 13 och drack kaffe och åt lite och senare gick jag in i duschen och sen fixade mig och såg lite på tv. Sen kom min killkompis och vi snackade och lyssnade på musik och drack och vi från ingenstans fick för oss att fixa handfatet haha och försöka stämma min gitarr. Sen somnade vi väl vid 07. Kul och bra Fredag

I Lördags vaknade vi väl först vid 11 och sen vid 14 tror jag. Han gick sen och jag sov lite och drack resorb och en redbull. Sen senare fixade jag mig och tog med lite alkohol och gick till en killkompis 2 hus ifrån mig. Vi drack och lyssnade på musik och snackade och hade videosamtal med en kille och sen vid 01 gick jag hem och sen somnade.
En bra och rolig Lördag

I Söndags vaknade jag vid 13 eller 14 och såg på tv och tiktok videos och beställde hem en vegansk ceasarsallad och åt den och drack en powerking och bara hade en chill bakis Söndag. Såg på film.
Senare gick jag in i duschen för hade en sån där hemsk känsla av att jag behövde kissa hela tiden så natten blev i duschen och dricka te, råkade ramla på nåt sätt så mitt knä gjorde ont och jag kunde knappt gå. Somnade väl runt 09. En jobbig natt.

Igår vaknade jag vid 14 eller 15 och jag åt och drack te och såg mest på tv och tiktok videos och skrev med vänner och bara hade en chill Måndag. Jag skulle till Manifestationen till minne av kristallnatten, men eftersom mitt knä inte ville samarbeta och den kiss känslan var kvar så blev de att stanna hemma. Såg på Paradise hotel och bara tog de lugnt. En ok Måndag

PUSS OCH KRAM ❤❤

Gillar

Kommentarer