Helgen och Igår

Hej 🙂 I Fredags vaknade vi väl runt 10 eller 11 och jag klädde på mig och sen skjutsa han mig hem och när jag kom hem, fixade jag lite för min andra blogg och såg på Youtube videos och skrev med vänner och planerade lite och såg på tv och jag skulle träffa en av mina grannar men min granne somnade så. Drack 2 Smirnoff och hade en chill Fredag. Hade en ok dag.

I Lördags vaknade jag runt 13 och svarade på meddelande och sen duschade och sen fixade mig och åkte upp till min granne och vi drack lite och sminkade oss och lyssnade på musik och snackade. Sen åkte jag ner till mig och tog med min väska och när jag kom ner till hållplatsen så märkte jag att jag hade glömt bort min snus dosa och fick typ panik, tog bussen till Amhult och där var affären stängd så blev inget snus tyvärr. När jag gick till han jag skulle träffa så hade han gjort en vegansk rätt och vi drack Prosecco och åt lite körsbär och lite lant chips och jag satte på lite musik och sen gick till sängen såg på en film och sen somnade. Hade en bra och mysig Lördag.

I Söndags vaknade jag runt 15 tror jag och tog min mobil och såg att mamma hade ringt så ringde upp henne men hon svara inte sen ringde hon upp igen och jag fixade mig sen och tog den Redbullen jag bad han köpa åt mig och sen gick jag till bussen och åkte till Centralen och sen till Scandinavium och tog en cigg och gick mot Ica Focus där jag träffade mamma och vi handlade och sen gick vi till Spårvagnen och tog den till Kungsports platsen och satte in pengar och sen gick jag och köpte snus och sen åkte vi hem. När jag kom hem fixade en sak och såg på tv och youtube videos och bara tog det lugnt. Hade en ok Söndag.

Igår vaknade jag runt 13 och åt och bloggade och såg på TikTok videos och svarade på meddelande och såg på Youtube videos. Mådde inte så bra psykiskt så jag var inte med på min Ung Vänster Klubbs möte. Jag bara hade en lugn dag hemma. Gick sen och la mig och sov. En lugn Måndag.

PUSS OCH KRAM ❤️❤️

Gillar