Helgen och fram till igår

Hello bitchezz 😉 I Lördags gick jag upp vid 13 och jag bloggade och såg på Huset fullt igen och åt lite. Skrev lite med vänner och fixade återigen ett brev. Såg ungefär hela dagen på Huset fullt igen. Mamma kom hem med veganska friterad räkor och en nudelrätt med veganska räkor och tofu och någon vegansk biff liknade substitut, ätit de innan och de e väldigt gott. Sen blev de American Pie Reunion.  Sen somnade jag. En helt ok Lördag

I Söndags vaknade jag vid 12 och drack kaffe och åt och såg sen på hockey matchen mellan Dif - Frölunda och matchen slutade med att Frölunda vann över Dif med 0-2 Yääy. Sen såg jag på några avsnitt av Huset fullt igen och sen åt och gjorde inte så mycket mer än att se på de. Det var en helt ok Söndag.

I Måndags gick jag upp vid 12 eller 13 och drack kaffe och sen fixade mig och sen åkte till Götaplatsen och gick in på Statsbiblioteket och skrev ut ett papper igen och sen gick till Jonsborgs och köpte en vegansk kebabrulle och sen åkte till Backaplan och köpte lite saker på Dollarstore och sen gick in på Coop och mötte upp mamma och jag skickade iväg ett paket och sen gick in på Coop och handlade lite där och sen tog en taxi hem och jag la mig i soffan och tog de lugnt för kände mig konstig fysiskt. Såg på Paradise hotel och sen några avsnitt av Huset fullt igen och åt och sen somnade. En rätt så bra Måndag.

I Tisdags vaknade jag först vid 12 och sen vid 13 och tog en ingefära shot och kollade på Huset fullt igen och kände mig inte helt 100 så stannade hemma istället för att gå och ha studiecirkel med min Ung Vänster klubb. Gjorde inte så mycket under dagen. Såg på Paradise hotel igen och åt och sen somnade jag. En lugn Tisdag.

I Onsdags vaknade jag vid 13 och drack kaffe och åt lite och såg på Svenska Hollywood fruar och bloggade och senare såg på Huset fullt igen och senare på Paradise hotel och Studio Paradise och sen åt och bara var halv trött och sen somnade jag. En lugn Onsdag.

Igår vaknade jag vid 13 och åt och drack kaffe och såg på Huset fullt igen och sen kollade på matchen mellan Skellefteå AIK - Frölunda och matchen slutade med att Skellefteå AIK vann över Frölunda med 3-1. Såg på Huset fullt igen efter de och åt igen och sen på Tiktok videos och sen gick jag och la mig och sov. En ok Torsdag.

Pözz Pözz 😘😘❤❤

Gillar

Kommentarer