Friday,Saturday & Sunday

Hello bitchezz 😉 i fredags vaknade jag vid 09 och gick upp Ă„t och fixade mig och Ă„kte till andra lĂ„ng och gick till ung vĂ€nster och hade möte med tvĂ„ andra ung vĂ€nstrare och gjorde ett underlag, efter mötet trĂ€ffa jag mamma i centralen och vi gick till Elgiganten och jag kollade pĂ„ skrivare och hörlurar och sen ringde jag min far och köpte nĂ„t och Ă€ta och sen gick vi till Saigon foods och sen gick jag till systemet, efter det Ă„kte vi och handlade pĂ„ Willys och Ica och sen Ă„kte hem. NĂ€r vi kom hem Ă„t jag och sĂ„g pĂ„ tv och sen gick och la mig och sov. Hade en bra fredag.


I lördags gick jag upp vid 09 igen och Ă„t och drack kaffe och fixade mig. Åkte sen till brunnsparken och trĂ€ffade en hockey kompis, vi Ă„kte till Valand och gick till lilla london och drack och peppade inför matchen, vid 13 marscherade vi till Scandinavium och nĂ€r vi var dĂ€r tog vi vĂ„ra platser och gick till donken köpte mat och jag Ă„t och sen börja matchen, i pauserna gick vi ner till baren och drack mer. Matchen slutade med att Frölunda förlorade över brynĂ€s med 5-2. Åkte hem Ă„t mer och sĂ„g pĂ„ film sĂ„g pĂ„ Bombay dreams och sen gick och la mig och sov. Hade en ok lördag trotts förlust.

I söndags vaknade jag vid 12 och Ät och sÄg pÄ yt videos och fresh prince och hade bara en chill söndag och skrev med vÀnner. Gjorde inte sÄ mycket. Hade en lugn söndag helt enkelt.

Pözz Pözz đŸ˜˜đŸ˜˜â€â€

Gillar