Friday, Saturday & Sunday

Hello bitchezz 😉 I fredags vaknade jag vid 11 och gick upp och fixade mig. Åkte sen till Kungsportsplasten och gick in pĂ„ 7 eleven och köpte nĂ„t och Ă€ta och dricka och sen gick och kollade i affĂ€rer. Gick sen till bĂ€ltespĂ€nnaparken och dĂ€r hade mĂ„nga samlats och Ă€ven ung vĂ€nster, för stor klimatdemostration Friday's for future ordnat och jag var demovakt dĂ€r och höll koll pĂ„ alla, hölls sen tal och var musik. Efter demonstrationen var vi ett gĂ€ng som gick och Ă„t pĂ„ saigon foods, efter det gick vi till centralen och sen gick jag och trĂ€ffa mamma och vi Ă„kte och handlade och sen Ă„kte hem och Ă„t och sĂ„g pĂ„ tv. Gick sen och la mig och sov. Hade en bra fredag

I lördags vaknade jag vid 12 och gick upp och Ă„t och fixade mig och sĂ„g pĂ„ yt videos och sen Ă„kte till Scandinavium och sĂ„g pĂ„ matchen mellan Frölunda - FĂ€rjestad och i pausen gick vi ner till baren och i andra gick jag till donken och köpte mat och Ă„t och matchen slutade med att Frölunda vann över fĂ€rjestad med 5-2 wopp wopp. Åkte hem och Ă„t lite mer och sĂ„g pĂ„ film och sen gick och la mig och sov. Hade en bra lördag.

I söndags vaknade jag vid 11 gick upp och Ät och sÄg pÄ tvÄ filmer och skrev med folk och bara chillade. SÄg pÄ lite yt videos och tv och Ät middag och sen gick och la mig och sov. Hade en Chill söndag.

Pözz Pözz đŸ˜˜đŸ˜˜â€â€

Gillar