Enkelt recept på veganska revbenspäll med en enkel god glaze

Hello bitchezz😉 I onsdags gjorde jag dessa goda vegnska revbenspjäll oh gjorde n enkel god glaze till dom. Dessa e gjorda på oumph the prue filet , köpte dom på ica maxi. Tänkte nu dela med mej av receptet så ni också kan göra dessa och njuta av en vegansk variant av revbenspjäll. pözz pözz😘😘❤❤

Recept

1-2 påsar oumph the prue filet

2dl ketchup

2msk soya sauce

2msk citronsaft

3-4 msk stevia/socker

2msk liquid smoke

2 msk olivolja

grillkrydda

salt

citronpeppar

paprikapullver

Gör Såhär

Ta ut oumphen ur påsen och lägg i en annan påse och sedan blanda ihop glazen , denna glazen kan du använda som både kall och varm , vill du marinera oumphen med varm glaze så blanda alla ingredienser i en kastrull och kydda efter smak och sedan häll på den på oumphen när den svalnat och massera in väl och låt va en stund , du kan ha de över natten om du vill , spara lite av glazen , för att sedan pensla extra på innan du stoppar in den i ugnen och ta ut dom efter en stund från ugnen ch pensla resten på och låt sedan va inne i ugnen tills de fått en fin färg och hur du vill att dom ska va. Sätt ugnen på 200 grader och kolla emellanåt tills du blir nöjd, Servera sedan med valfritt tillbehör. Dessa blev super goda , kommer jag göra fler gånger. Testa ni med , hoppas ni gillar dom,

Gillar