Det jag brinner för och tips på hur man når sitt drömjobb

Hej! Jag har 2 saker jag verkligen brinner för och det är musik och teater och att bli skådespelare är en av mina högsta drömmar och jag har sökt in till utbildningen och ska på söndag spela in en antagnings video som är prov 1 och jag ska i den videon framför en av dom monologerna man får välja mellan och med tidigare erfarenheter så kommer det gå bra i den videon och så hoppas jag att jag kommer in.
Jag brinner ju för musik och har en rätt bra sångröst och jag har en dröm att få jobba med musik med. Jag har ju sökt till musikal utbildningen här i Göteborg och båda gångerna har min sångröst inte varit som den brukar vara. Så jag därför valde jag att söka till Skådespeleri utbildningen istället.

Det där med hur man når till sitt drömjobb, är att man ALDRIG ska ge upp, kämpa tills din dröm går i uppfyllelse, fortsätt tills den drömmen blir verklighet.
Jag gav ju inte upp för att min sångröst inte ville som jag ville. Jag har ju en till talang och det är att jag är riktigt teaterapa 😂 så jag sökte ju för jag vet att det finns möjlighet att få göra en musikal också. Jag ger inte upp jag kämpar tills jag når till mina drömjobb.
Jag tycker att ni som har ett eller två drömjobb ska kämpa med och inte ge upp, det är enligt mig en dag drömmen går i uppfyllelse.
Motivativera er själva och ge inte upp och tänk jag ska kämpa och få min dröm att gå i uppfyllelse.

Att motivera sig själv är så bra och man blir lite gladare.

Gillar

Kommentarer