Bio premiär,manifestation, hockey & fotboll

Hello bitchezz 😉 I fredags gick jag upp vid 11 och skrev med vänner och såg på yt videos och sen duschade och fixade mig och drack en smoothie och sen åkte till stan och gick till monki och köpte strumpor och sen åkte till berzeliigatan och gick därifrån till 4 gott vid Ullevi södra och kollade efter sour patch som dom inte hade, gick sen till bergakungen och gick på toa och sen invänta min date och när min date kom så köpte vi popcorn och godis och dricka och gick in och tog våra platser och vi såg premiären av filmen Joker, den var grym och jag rekommenderar er verkligen och se den. Vi gick sen till max och åt och sen åkte Kortedala torg och gick in på hemköp och sen hem till mig och lyssnade musik och snacka lite och sen somnade. Hade en grym och rolig fredag.

I lördags vaknade vi vid 09 och sen gick han och jag somnade om och vaknade sen vid 11 och gick upp duschade och drack kaffe och fixade mig och åkte till götaplatsen och gick på manifestation för regnbågsflaggan och det var en lyckad manifestation och Jonas Gardell var där och höll tal och det spelades musik och jag tog bild med Partillo och sen när manifestationen var slut handla jag på Konsum och gav min flagga till mamma och sen gick till Scandinavium och såg på matchen mellan Frölunda - Rögle och i första pausen köpte jag en cola och i andra köpte mat hos miss fajtas och matchen slutade med att Frölunda förlorade över Rögle med 2-1.Åkte hem och åt lite till och såg på film och drack vin och sen gick och la mig och sov. Hade en ganska bra lördag trotts förlust.

Igår söndag gick jag upp vid 12 och åt och såg på yt videos och skrev med vänner och bloggade och såg på matchen mellan syrianska - öis och syrianska vann med 1-0. Hade en ganska chill söndag gjorde inte super mycket. Gick sen och la mig och sov. Hade en bra trotts förlust söndag.

Pözz Pözz 😘😘❤❤

Gillar

Kommentarer