5/8 till 7/8 2021

Hej 🙂 I Torsdags vaknade jag vid 14 och åt lite och sen klädde på mig och åkte upp till min granne och sen åkte ner igen och sminkade mig och sen åkte ner till stan och upp till Backaplan och gick till Dollarstore och efter det åkte hem och åt och bara tog det lugnt och såg på WWE på Youtube. Sen blev det sova. Hade en helt ok Torsdag.

I Fredags vaknade jag runt 14 tror jag och svarade på lite meddelande och sen såg på Spökjakt och sen duschade och fixade mig och sen hämta en kompis till mig och vi åkte till honom och lyssnade på musik och snackade och drack lite öl och jag lite bubbel. Sen gick vi och la oss och sov. Hade en bra Fredag.

Igår vaknade jag iallafall runt 10 och vi drack kaffe och sen skjutsa han hem mig och när jag kom hem åt jag och såg på Sex and the City filmen och sen fixade mig och såg på filmen Hotell Marigold 2. Sen sminkade jag mig och sen kom 2 vänner och vi åkte till Café Cleopatra och rökte vattenpipa och senare åkte vi till Max i Sisjön och åt och sen körde vi hem min tjejkompis och sen åkte till en mack och jag köpte snus och en redbull, sen åkte hem till honom och såg på Big Mommas House och sen efter de fick jag skjuts hem och när jag kom hem så såg jag på lite WWE på Youtube och sen blev det sova. Hade en rolig och bra Lördag.

PUSS OCH KRAM ❤️❤️

Gillar