5 Mars till 10 Mars 2021

Hej ☺ I Fredags vaknade jag runt 13 och fixade mig och sen åkte till stan och shoppade lite till och sen åkte hem och åt lite och såg på Big Brother och senare tog jag en taxi till en kompis och vi drack lite och hade de chill och sen åkte jag till en jag dejtar och sov över där.
Hade en ok Fredag

I Lördags vaknade iallafall jag runt 12 och fixade mig och sen gick vi ut på en promenad och sen tog jag spårvagnen hem och åt lite och bara tog det lugnt och beställde hem en vegansk kebab pizza och åt den.Gjorde inte så mycket sen var bara hemma och hade en lugn Lördag. En seg Lördag.

I Söndags vaknade jag vid 13 och fixade mig och åkte till centralen och pratade med en kompis i tele och skulle träffa min big sis men blev inte så. Jag gick till Lidl och handlade och sen åkte hem och åt och tog de lugnt och såg på Big Brother och gjorde inte så mycket mer. Hade en ok Söndag.

I Måndags vaknade jag runt 13 igen och åt och sen del tog i Ung Vänsters 8 Mars livestream på Facebook och sen hade min Ung Vänster klubb planeringsmöte och sen efter det såg jag på Big Brother och åt och sen hade en fortsatt lugn kväll. En bra dag tycker jag.

I Tisdags vaknade jag runt 15 och åt och såg på tv och sen på hockey matchen mellan HV71 - Frölunda och Frölunda vann med 3-1 yääy. Såg på Big Brother samtidigt som jag såg på matchen. Blev inte så mycket efter det blev sen middag och bara chill. En helt ok Tisdag.

Igår vaknade jag runt 15 och jag skulle gå ut och hämta mina sömntabletter men var för seg för det så gjorde inte det. Svarade på mail och skrev med vänner och såg på Big Brother och såg på Youtube videos och gjorde inte så mycket mer. Hade en lugn Onsdag.

PUSS OCH KRAM ❤❤

Gillar

Kommentarer