30/3, 31/3, 1/4, 2/4, 4/4 och 5/4 2021

Hej ☺ I Tisdags vaknade jag väl runt 13 eller 14 och kollade Big Brother liven och svarade på meddelande och tog emot paket och sen gjorde jag inte så mycket mer åt och såg på Big Brother på tvn och sen bara hade en lugn Tisdag.

I Onsdags gick jag upp runt 14 och åt och sen bloggade och fotade det som var i paketen och såg på Big Brother liven och Paradise Hotel. Bloggade igen och skrev med vänner och svarade på mail och sen på Big Brother på tvn och sen hade jag en fortsatt lugn Onsdag.

I Torsdags vaknade jag runt 13 och sen fixade mig och sen tog en taxi till Olivedahlsgatan och gick till Happy Vegan och handlade och sen gick till Systembolaget och handlade och sen till Hemköp och sen tog Spårvagnen hem och såg på Big Brother och åt och drack Prosseco och  bara tog det lugnt. Hade en ok dag.

I Fredags gick jag upp runt 14 och åt och svarade på meddelande och såg på Tillbaka till Framtiden och senare gjorde ett viktigt inlägg på min andra blogg och såg på Big Brother liven. Såg senare på Big Brother på tvn och sen på Masked Singer och film och sen pratade med en kompis i tele fram till 06 på morgonen och sen blev det sova. Hade en ok Fredag.

I Söndags vaknade jag runt 13 eller 14 och åt och såg på Tillbaka till Framtiden och bloggade och svarade på meddelande och senare så på Big Brother på tvn och på liven och på Hobbit och senare på Beck och senare blev det sova. Hade en helt ok Söndag.

Igår vaknade jag runt 15  och såg på hockey matchen mellan Djurgården - Frölunda och Frölunda vann med 1-3 woohoo. Sen fixade jag mig snabbt och gick och hämtade ett paket och handlade och jag hann inte vara med på min Ung Vänster Klubbs Zoom möte. Såg sen på Big Brother och tog det lugnt och åt och gjorde inte så mycket mer. Hade en ok Måndag.

PUSS OCH KRAM ❤❤

Gillar

Kommentarer