25 Mars Till 29 Mars 2021

Hej ☺ I Torsdags vaknade jag runt ett gick upp och svarade på lite meddelande och sen städade lite. Såg lite på tv och paradise hotell och sen bloggade och tog emot matkassar och paket och tog bilder och senare såg på Big Brother på tvn och åt och bloggade. Sen gick jag och la mig och sov. Hade en ok Torsdag.

I Fredags vaknade jag runt 13 och åt och fixade mig och sen åkte till Backaplan och gjorde lite ärenden och sen åkte hem och åt och såg på Big Brother och skrev lite med vänner och hade lite Fredagsmys och sen gick och la mig och sov. Hade en ok Fredag.

I Lördags vaknade jag vid 13 igen och åt och sen duschade och fixade mig och såg på Big Brother och senare kom en kompis och vi gick till min kompis och lyssnade på musik och snackade och drack och senare gick vi hem till mig och sov. Hade en bra och rolig Lördag.

I Söndags vaknade vi runt 14 och min kompis gick och sen gick jag in i duschen och somnade där haha och sen la mig i soffan och drack resorb och beställde mat och somnade sen igen och sen vaknade och såg på Big Brother och sen däckade igen och hade hemsk huvudvärk var rejält bakis. Sov tills Beck började och senare efter det somnade igen. En seg bakis Söndag.

Igår vaknade jag runt 14 och åt och såg på Big Brother liven och på Paradise Hotell och sen på hockey matchen mellan Växjö - Frölunda, Växjö vann med 3-2. Tråkigt med förlust. Såg senare på Big Brother på tvn. Sen blev det Big Brother liven hela natten och jag gick och la mig och sov när dom gick och la sig och sov. Hade en ok Måndag.

PUSS OCH KRAM ❤❤

Gillar

Kommentarer