24/6 - 30/6 2021

Hej 🙂 Torsdagen 24/6 vaknade jag la runt 12 och drack kaffe och Ă„t och sen fixade mig och Ă„kte ner till stan och gick till Systembolaget och sen Ă„kte upp till Backaplan och handlade pĂ„ Coop och sen tog en taxi hem och nĂ€r jag var hemma Ă„t jag och sĂ„g pĂ„ film och bara tog det lugnt. Hade en ok Torsdag.

Lördagen 26/6 vaknade jag runt 14 och min killkompis kom in med kaffe och vi snackade lite och sen Ă„kte jag hem och hade bara en lugn bakis Lördag och sĂ„g pĂ„ fotbolls match mellan Wales - Danmark, Danmark gick vidare till kvartsfinal woohoo sĂ„ kul 😍 Sen sĂ„g jag pĂ„ film och bara tog det lugnt. Hade en rĂ€tt sĂ„ bra Lördag.

Söndagen 27/6 gick jag upp runt 13 och drack mitt kaffe och kollade pĂ„ youtube videos och TikTok videos och senare bestĂ€llde jag hem mat och det blev vegansk kyckling tallrik frĂ„n Amore sĂ„ god 😍 sĂ„g pĂ„ film och hade en rĂ€tt lugn Söndag.


MÄndagen 28/6 vaknade jag runt 13 och svarade pÄ meddelande och mÄdde inte super bra min Ängest var igÄng. SÄ jag deltog inte pÄ min Ung VÀnster Klubbs planeringsmöte. SÄ jag var hemma och tog det lugnt. Bloggade och sÄg pÄ Youtube videos och The Big Bang Theory och gjorde inte sÄ mycket mera. Hade en chill och Ängest fylld MÄndag.

Tisdagen 29/6 gick jag upp runt 13 och drack mitt kaffe och mitt internet brÄkade med mig sÄ kunde ju bara fÄ upp nÄgra inlÀgg och inte göra sÄ mycket. Jag sÄg pÄ tv och försökte fÄ mitt internet att funka som vanligt men det var nÀsta omöjligt. SÄg pÄ fotbolls matchen mellan Sverige-Ukraina och jag kastade av mig min Sverige tröja nÀr Sverige förlorade och skrek lite. Men nu hÄller jag pÄ Danmark. Sen blev det lite youtube videos och sen sova. Blev en dag med inte sÄ mycket att göra direkt.

IgÄr vaknade jag runt 12 och drack kaffe och fixade mig snabbt och sen Äkte ner till centralen och satte in pengar och sen gick till Kjell och Company och fick hjÀlp med min wifi dosa och sen gick till andra affÀrer och sen skynda mig hem för vÀntade pÄ ett paket. Sen började mitt internet brÄka igen sÄ gav upp. Sen fick jag under natten tillbaka mitt internet pÄ mitt abonnemang vilken Àr skönt. Fick huvudvÀrk frÄn ingenstans sÄ jag dÀckade pÄ soffan. Hade en ganska bra och produktiv dag.

PUSS OCH KRAM ❀❀

Gillar

Kommentarer