23 Augusti till 29 Augusti 2021

Hej 🙂 I MĂ„ndags vaknade jag runt 13 och svarade pĂ„ meddelande och mĂ„de inte sĂ„ bra psykiskt pga min socialfobi och alla panikattacker. Var hemma och sĂ„ pĂ„ RĂ€ddningspatrullen och wwe pĂ„ Youtube och Ă„t och hade en lugn MĂ„ndag. En ok dag.

I Tisdags vaknade jag runt 13 igen och Ät och drack en nocco och bloggade och sÄg pÄ RÀddningspatrullen och pÄ Youtube videos och började med att ta ut nÄgra flÀtor. SÄg lite pÄ tv och Ät middag. Hade en ok dag.

I Onsdags gick jag upp runt 13 eller 14 och Ät och började fortsÀtta ta ut resten av flÀtorna och sÄg lite pÄ tv och youtube videos och skrev lite med folk. Senare blev det middag och senare fortsÀtta med hÄret och sen blev det sova. Hade en ok dag igen.

I Torsdags vaknade jag vid 10 och Ă„t och fixade mig och gick till min frisör och fixade nya flĂ€tor och nĂ€r jag var klar sĂ„ gick jag hem och sĂ„g pĂ„ CHL matchen mellan BK MLADÁ BOLESLAV - Frölunda matchen slutade med att Frölunda vann med 1-4 woohoo. Jag bestĂ€llde hem en vegansk kyckling tallrik frĂ„n restaurangen Amore, den Ă€r sĂ„ god 😍 jag ansökte till högskoleprovet och sen blev det bara chill och sen blev det sova. Hade en rĂ€tt sĂ„ bra dag.

I Fredags vaknade jag runt 13 eller 14 och Ät lite och svarade pÄ meddelande och bloggade lite och sÄg lite pÄ youtube videos. Sen fixade jag mig och Ät snabbt och sen Äkte till JÀrntorget och trÀffade tvÄ kompisar och vi gick till 2 barer och drack öl och jag drack Àven en rom och cola och sen Äkte vi till Kungsportsplatsen och till till nattklubben Gretas och festade dÀr och till stÀngning och sen Äkte hem till min killkompis för efterfest och sen gick vi och la oss och sova. Hade en rolig Fredag.

I Lördags vaknade vi runt 12 eller 14 minns inte riktigt och vi satt och snacka lite och sen Äkte jag och min tjejkompis till stan och Ät pÄ Max och vi gick in i lite affÀrer och vi mötte upp min mamma och sen efter vi gick i lite affÀrer, sÄ gick vi till Espresso House och fikade och sen gick till en bar och tog en öl och sen Äkte hem till mig och jag bytte om och fixade mig igen och vi drack mer öl och sen gick mot torget och sen Äkte till City Torget och gick till en bar dÀr och drack mer öl haha och sen Äkte till Avenyn och gick till Rock Baren och dÀr hamna vi brevid 2 killar vi började skÄla och prata med och sen drog vi 4 och en annan till nattklubben Gretas igen och vi festa dÀr till stÀngning och sen tog vi 4 samma spÄrvagn för vi skulle till samma hÄll och vi gick av pÄ samma hÄllplats och jag och min tjejkompis gick upp mot mig och vi satte oss pÄ en bÀnk och jag smsade en av killarna och de slutade med att vi gick till dom och Ät och lyssnade pÄ musik och snackade och sen gick jag och min tjejkompis hem till mig men först stannade vi hos min tjejkompis kompis och sen gick vi vidare till mig och sov. Hade en rolig och bra Lördag.

IgÄr vaknade vi la runt 14 och snackade och senare Äkte min tjejkompis mot stan och jag Äkte till Lidl och handlade och sen Äkte hem och sÄg pÄ tv och skrev med vÀnner och sÄg pÄ Youtube videos och sÄg pÄ Wallander och fortsatte se pÄ youtube videos och sen blev det sova. Hade en lugn Söndag.


PUSS OCH KRAM ❀❀


Gillar