22/4 - 23/4 - 24/4 - 25/4 - 26/4 2020

Hello bitchezz 😉 I onsdags 22/4 vaknade jag vid 14 och Ă„t och bloggade. MĂ„dde inte sĂ„ bra och vilade lite och sĂ„g lite pĂ„ Big brother i cmore appen. Sen blev det Big brother pĂ„ tvn och Paradise hotel. Hade super ont och vart super trött sĂ„ valde att sova för att sluta plĂ„gas. SĂ„ inga mer inlĂ€gg den dagen pga vĂ€rkarna. Var en chill onsdag.

Torsdagen 23/4 började jag dagen med att Àta nÄgot och skriva med nÄgra vÀnner. Hade sÄ ont sÄ orkade inte blogga. Sov ungefÀr hela dagen. SÄg pÄ Big brother i cmore appen och pÄ tvn. Blev en helt chill torsdag.

Fredagen 24/4 började jag fredagen med lite food och se pĂ„ tiktok och BB i cmore appen och hade ont och feber och mĂ„dde inte bra och inte hade kraft till nĂ„got. SĂ„g pĂ„ filmen Ghost. Sen försökte jag sova.  En lugn fredag

Lördagen 25/4 vaknade jag med vĂ€rkar som vanligt. Åt inte mycket, skrev med vĂ€nner. Tittade pĂ„ tv och Big brother i cmore appen och pĂ„ tvn. Blev inte sĂ„ mycket att göra. Blev en chill dag som alla andra dagar.

Söndagen 26/4 började jag dagen med att se pĂ„ Big brother i cmore appen och skriva med vĂ€nner. Åt och sov lite. Sen blev det Big brother pĂ„ tvn och sen pĂ„ Wallander. Sen sova.  En chill söndag, med vĂ€rkar och allt annat som tillhör coronaviruset.

Pözz Pözz đŸ˜˜đŸ˜˜â€â€

Gillar