21 Juli till 26 Juli 2021

Hej 🙂 I Onsdags vaknade jag runt 13 och fixade mig och sen Ă„kte ner till stan och gick sen till Hooked Foods, foodtruck och köpte en wrap och sen gick till lite affĂ€rer och sen köpte en iskaffe pĂ„ Espresso house och sen Ă„kte hem och bara tog det lugnt och sen blev det sova. Hade rĂ€tt okej dag.


I Torsdags vaknade jag la runt 13 eller 14 och senare gick jag till gymmet och trÀnade, körde lite cardio pÄ cykeln och körde mage ocksÄ, sen blev det hem och Àta lite och sen bytte om och trÀffade 2 kompisar och jag och en tjejkompis drack och vi hade rÀtt sÄ kul natt fram till morgonen, jag Ät smörgÄsrÄn med kimchi pÄ och nÄgra champinjoner. Sen fick jag skjuts hem och nÀr jag var hemma sÄ kom en annan kompis och vi Äkte till honom och jag spenderade natten dÀr. Hade en hÀndelserik och rolig dag.

I Fredags vaknade vi la runt 10 och en kompis ringde och vi Àndrade oss om att gÄ till systemet tillsammans, bÄda var dö trötta och fortfarande bakis. Fick skjuts hem och jag gick och la mig och sov igen. Vet inte nÀr jag vaknade igen. Jag Ät och sÄg pÄ film och hade de chill bara och pratade med min partner i tele. Efter de hÀnde inte sÄ mycket mer. Gick sen la mig och sov igen. Hade en ok bakis Fredag.

I Lördags vaknade jag runt 12 och mamma Äkte ner Ät mig till systemet och köpte de jag ville ha, för att jag var sjukt seg och trött fortfarande. Sen blev de att gÄ upp och Àta och duscha och sen fixa mig och senare kom nÄgra vÀnner och vi var 3 som drack och vi lyssnade pÄ musik och snackade och lite annat hÀnde. Sen Äkte mina tjejkompisar och jag och min killkompis var kvar och vi fortsatte att dricka jag gick upp med lite av alkoholen och sÄ. Sen gick ut igen och vi tog nÄgra vodka shotar och sen lyckades jag pÄ nÄt vis gÄ upp för trapporna och nÀr jag kom in i lÀgenheten och det blev raka vÀgen in pÄ toa och jag somnade dÀr tills mamma kom och vÀckte mig och jag kunde knappt gÄ till mitt rum sÄ jag dök in i mammas sÀng och sov dÀr. Hade en rolig Lördag.

I Söndags vaknade jag runt 14 tror jag och tog de lugnt bara och sen sÄg pÄ spökjakt sÀsong 1 avsnitt 1 pÄ Discovery plus och sen blev det Àta, hade bestÀllt mat frÄn Usagi blev de vanliga stekta nudlar med vegansk mix substitut och vÄrrullar, yummy och sÄg pÄ lite youtube videos och film och bara hade en lugn bakis Söndag.
En rÀtt seg Söndag.

IgÄr vaknade jag runt 13 och tog de lugnt en stund och sen fixade jag mig och drack en Nocco och sen tog spÄrvagnen till Andra LÄnggatan och hade planeringsmöte med min Ung VÀnster Klubb vi var bara 2 frÄn vÄran klubbstyrelse, vi planerade lite aktiviteter och sen efter de gick jag och handlade och sen Äkte hem och Ät och sÄg pÄ tv och youtube videos och senare blev det sova. Hade en ok MÄndag.

PUSS OCH KRAM ❀❀

Gillar