2019-01-02 Onsdag / 2019-01-03 Torsdag / 2019-01-03 Fredag

Hello bitchezz 😉 I onsdags vaknade jag först vid 12 tror jag och upptĂ€ckte att jag var lite krasslig och helt orkeslös, sov sen till typ 18 haha helt utan ork. Åt och sĂ„g pĂ„ tv och skrev med vĂ€nner och packade och sĂ„g pĂ„ göta kanal och sen gick och la mej och sov igen. Hade en chill onsdag.


I torsdags vaknade jag och gick upp vid 06 och fixade mej och packade det sista och bestÀllde en taxi och Äkte ner till centralen och dÀr trÀffade jag nÄgra fler ung vÀnstrare och vi gick sen mot en buss och la in vÄr packning i bagageluckan och sen tog plats i bussen och stannade pÄ tvÄ stÀllen, BorÄs och Jönköping och sen Äkte raka vÀgen till Linköping och nÀr vi var framme i Linköping, gick vi till en skola och checka in och fick veta vart vi skulle sova och sen gick till aulan, dÀr det var invignig av Ung VÀnsters Veckokurs 2019, efter det hade vi tjej, kill och övrig trÀffar, efter det Ät vi tror jag och sen hade vi ett pass och sen Ät middag och sen hade ett pass igen och sen var det social aktivitet och sen fick man lÀgg sig och sova om man ville och det gjorde jag för jag var sjuk. Hade en ganska rolig och okej torsdag.


IgĂ„r fredag vaknade vi runt 07 och klĂ€dde pĂ„ oss och fixade oss och gick ner och Ă„t frukost och jag vaknade Ă€ven upp och var Ă€nnu sĂ€mre och hade feber och bara mĂ„dde kasst. Sen hade vi första passet för dagen och sen Ă€nnu ett pass innan lunch och sen Ă„t vi lunch och sen hade ett pass igen och sen var det hemlig gĂ€st och sen middag och efter middagen fick vi vĂ€lja pass och jag valde samisk kamp. Sen hade vi tjej, kill och övrig trĂ€ffar och sen var det lĂ€ggdags för dom som ville sova och jag gick och la mej och sov. Hade en lĂ€rorik och bra fredag. Pözz pözzđŸ˜˜đŸ˜˜â€â€

Gillar