17/9 till 25/9

Hello bitchezz 😉 Torsdagen den 17/9 vaknade jag vid 11 och de blev ett litet brĂ„k mellan mig och J. Jag fixade mig och Ă„kte till Centralen och tog tĂ„get till Herrljunga och hĂ€mtade saker jag hade glömt dĂ€r och laddade mobilen en stund och vi snackade lite, jag Ă„t lite krĂ€m som var min och J hade frĂ„gat om jag hade Ă€tit nĂ„got och jag vet anledningen till att J frĂ„gade och jag seriöst sprang till köket och sa finns det krĂ€m och jag som vanligt, sĂ€ger innan " ja de finns de" 😂 sen nĂ€r mobilen hade 80% batteri, gick jag till stationen och Ă„kte tillbaka till Göteborg och Ă„kte hem och Ă„t lite mer och sĂ„g lite pĂ„ tiktok videos och chillade bara. En ganska ok dag.

Fredagen den 18/9 vaknade jag runt 12 och sen 13. Jag gjorde inte sÄ mycket. Mitt psykiska mÄende Àr inte sÄ bra, sÄ blev en slö Fredag. Senare blev de lite tiktok videos och senare fick jag ett ryck att duscha och sen gjorde mig redo att sova. En chill Fredag

Lördagen 19/9 vaknade jag 12 och gick upp och fixade mig och Äkte sen till Centralen och mötte upp en frÄn hockeyn och vi Äkte upp till Avenyn och gick till O'learys och Ät och drack och sÄg pÄ premiÀren för Frölunda och de var tre som var dÀr att pratade innan matchen började. Frölunda mötte Hv71 och Frölunda vann med 3-0 woohoo bra premiÀr och bra start pÄ sÀsongen. Efter de gick vi till baren Stagedoor och drack lite och senare Äkte jag till en killkompis och vi drack öl och tog varsin vodka shot och sÄg pÄ American Pie 2 och vi pratade lite och sen bestÀmde vi oss för att sova. En bra och rolig Lördag.

Söndagen 20/9 vaknade vi vid 11 och jag fixade mig och sen gick vi ut och jag Äkte hem och jag Ät lite och sen dÀckade jag i soffan för var rÀtt trött fortfarande. Sen chilllade jag bara framför tvn och Ät och sen somnade jag igen. En ok Söndag.

MÄndagen 21/9 vaknade jag vid 12 och sen vid 13. Jag Ät lite och drack lite kaffe och gjorde inte sÄ mycket under dagen. SÄg sen pÄ Paradise hotel som har börjat (sÄ glad) Hade en chill MÄndag.

Tisdagen 22/9 vaknade jag vid 13 och drack kaffe och sen fixade mig och Ă„kte till Andra lĂ„nggatan och hade studiecirkel med min Ung VĂ€nster klubb. Sen Ă„kte jag till Kortedala torg och mötte upp mamma dĂ€r, sĂ„ vi handlade eftersom jag hade glömt min plĂ„nbok hemma  (igen) sen hem och Ă„t och sĂ„g pĂ„ Paradise hotel igen och lite tiktok videos och sen somnade jag. En bra och ganska rolig Tisdag.

Onsdagen 23/9 vaknade jag vid 13 och drack kaffe och sen bloggade och sÄg pÄ Svenska Hollywood fruar. Sen fixade ett litet brev och lyssnade pÄ musik och senare sÄg pÄ Paradise hotel och sen Ät igen och skrev med lite vÀnner och senare gick jag och la mig.

Torsdagen 24/9 vaknade jag vid 12 och drack kaffe och Ät och bloggade och gjorde inte sÄ mycket. En lugn dag.

IgĂ„r vaknade jag vid 12 och gick upp och fixade mig och drack kaffe och sen Ă„kte vi till Götaplatsen och gick in till Statsbiblioteket och jag skrev ut ett papper dĂ€r och sen Ă„kte till Brunnsparken och gick till PressbyrĂ„n och köpte frimĂ€rken och bad om tejp till kuvert och sen postade de. Sen gick till Arken Zoo och köpte koppel till Princess  (min katt) sen Ă„kte upp till Backaplan och gick till Dollarstore och handlade lite dĂ€r och sen in till Coop och sen tog vi en taxi hem. Jag bestĂ€llde hem en vegansk kebab pizza och Ă„t och sen Ă„t den och slappa framför tvn. En ok Fredag

Pözz Pözz đŸ˜˜đŸ˜˜â€â€

Gillar

Kommentarer