15/2 till 22/2 2021

Hej ☺ Måndagen 15/2 vaknade iallafall jag runt 08 och jag erbjöd mig att passa hunden och det gjorde jag och vi tog en promenad och han fick göra sina behov och sen vilade jag lite och sen gick och handlade och jag åt Oreo och  drack en Nocco och sen värmde på mina 2 anamma pizzor och sen fixade mig och åkte hem och bara tog det lugnt och såg på Big Brother och sen gjorde inte mycket mer. Senare somnade jag. En ok Måndag.

Tisdagen 16/2 vaknade jag väl runt 13 och åt och fixade mig sen och åkte ner och gjorde lite ärenden och sen åkte hem. Sen när jag skulle byta abonnemang på Cmore och problem uppstod vilket är fett störande och pga det kunde jag inte se matchen tråkigt. Såg på Big Brother på tvn och åt och bara tog det lugnt. Blev inte så mycket att göra. Hade en lugn Tisdag.

Onsdagen den 17/2 vaknade jag igen runt 13 och åt och såg på tv och bara tog det lugnt gjorde inte så mycket såg senare på Big Brother på tvn och åt igen hade en lugn Onsdag såg på Youtube videos och senare gick och la mig och sov. Hade en ok Onsdag.

Torsdagen 18/2 vaknade jag nog runt 13 igen och åt och såg på tv och svarade på meddelande och sa grattis till min lillasyster som inte är så liten längre, tiden går så fort och nu är min lilla flicka 17år och blir bara mer lik mig och våran storasyster, kul och lite läskigt att se ens syster liknar än. Gjorde väl inte så mycket sen. Såg på Big Brother igen och missade matchen igen och såg på Youtube Videos och Tiktok videos och bara hade det chill. En chill Torsdag.

Fredagen 19/2 åkte jag ner till stan och först till Swedbank för ett ärende mamma skulle göra men de va stängt pga sjukdom och sen gick vi till Nordea för att få fysisk hjälp pga Cmore problemet och han och hans kollega på Nordea där hittade inget fel heller som hon på Nordea när jag ringde och vi prövade där när jag var där på banken och det var ingen förändring så vi kom fram till att det inte felet ligger hos Nordea. Sen efter de besöket gick vi till Apoteket och jag hämtade ut min medicin och gick till Lidl och sen Willys och Haga och gick en promenad genom Haga och fönster shoppade och köpte Haga Bullen och köpte salt lakrits polkastång och salt lakrits på burk och sen gick till Spårvagnen och åkte hem och åt och såg på Big Brother och såg på Pretty Women och åt Haga Bullen och glass. Hade en ok Fredag.

Lördagen 20/2 vaknade jag runt 12  och åt och såg på hockey matchen mellan Frölunda - Rögle och matchen slutade med att Frölunda förlorade över Rögle med 0-4 ännu en förlust tråkigt. Såg på tv och fixade mig och skulle egentligen till Kungälv men blev inte så och skulle till Borås men blev inte heller så. Såg på Big Brother och Melodifestivalen och sen lite på Leif och Billy och sen kom en kompis och vi drack och lyssnade på musik och snackade och senare åkte han hem och jag tog en taxi till Redbergsplatsen och gick till en kompis och slaggade där och vi snackade lite och sen somnade hade en rätt bra Lördag ändå.

Söndagen 21/2 vaknade jag runt 12 och fixade mig och gick till Lidl och Ica och handlade och sen åkte hem och åt och bara tog det lugnt och såg på Big Brother och på Beck och åt och bara hade en lugn och seg Söndag och bakis Söndag. Åt glass och den veganska kex chokladen Hade som sagt en lugn och seg Söndag.

Igår vaknade jag runt 13 och åt och såg på tv och fixade mig och åkte sen till Angered och hade affischerings runda med min Ung Vänster  klubb och sen åkte jag hem och på Spårvagnen träffade jag på mamma och hon åkte hem och jag till torget och handlade sen ungefär sprang hem för jag var super kissnödig och sen såg jag på Big Brother och åt och såg på Youtube videos och skrev med vänner och bara tog det lugnt och sen blev det sova. Hade en ok Måndag.

PUSS OCH KRAM ❤❤

Gillar