12 April till 19 April 2021

Hej ☺  Här kommer ännu en sammanfattning om förra veckan och helgen och om igår då.

Måndagen förra veckan vart inte så bra dag mådde dåligt psykiskt och vågade mig till gymmet och tränade och senare såg på Big Brother och åt.

Resten av veckan vart väl rätt lugn.  Ramadan började i Tisdags så jag har fastat sen dess och jag har varit ute och handlat lite. I Tisdags blev det semester för Frölunda och ingen semifinal för Frölunda. Får hoppas på bättre nästa säsong.

I Fredags vart de Fredags mys och i Lördags blev det snabb dusch och såg på Big Brother och fixade mig snabbt och åt och sen drog till Hissingen och vi gjorde la inte så mycket lyssnade på musik och såg på en film och jag sov där. Vi tog en promenad innan jag åkte hem och jag råkade ramla och fick skrapsår på höger knä. AJ AJ!! Åkt till Kortedala Torg och handlade och sen gick hem och åt och hade bara en lugn Söndag.

Igår åkte jag och mamma upp till backplan och handlade och innan vi åkte ramlade jag igen och fick tydligen tuggummi på min klänning och när vi var uppe så försökte vi få bort de min gick ej så vi gick till Gina Tricot och köpte en outfit och jag bytte om inne på toa och sen gick vi till Dollarstore och handlade där och sen in på Coop och handlade och sen åkte hem och jag såg på Big Brother och åt och sen kom en kompis och vi åkte först till Hemköp och jag köpte vatten och sen åkte vi till Redbergsplatsen och gick till en utsiktsplats och de är så fin utsikt över Göteborg så vackert. På vägen ner ramlade jag igen och fick mer skrapsår på höger knä och jag blödde så fick ta ett kvitto och hålla så blodet stoppades och vi åkte till mig och jag tvättade knät och satte plåster på och sen bara tog det lugnt och såg på tv och sen åt frukost vid 04. Sen blev det sova. En mysig Måndag ändå.

Hade en rätt bra vecka fast att jag ramlade.

PUSS OCH KRAM ❤❤

Gillar

Kommentarer