I forrige gårs (onsdag) var helt dønn konge! Den startet av med et brak egentlig, da hele klassen min satt klar til å ta årets engelsktentamen og får vite at den er avlyst! Skolen hadde nemlig klart å printe ut feil tentamen, og gitt oss noen oppgaver om en film vi ikke hadde sett. Da de ikke fikk tak i faglærer bestemte de seg så for å avlyse hele greiene, og siden denne avgjørelsen kom så brått på tentamensvakten hadde vi videre ingenting å drive med. Derfor ble skoledagen min veldig kort, og jeg gikk allerede kl 10:00. Jeg skulle egentlig ikke på jobb før kl 17 på ettermiddagen, men fikk framskyvet vakten. På grunn av dette satt jeg på fergen hjem til Austevoll allerede klokken 15. Hadde egentlig ikke mulighet til å reise hjem igår på grunn av sen vakt, men siden skolen tabbet seg ut med tentamenen fikk jeg reise hjem å slappe av med familien og Sebastian. Så tusen takk, BPG <3 Bare til å fucke det til neste gang også, hehe. Om ikke det var deilig, så vet ikke jeg. Kvelden var kjempeavslappet, og vi gjorde ingenting anstrengende egentlig. Siden årets Paradise Hotel ikke begynner før halv elleve, ble kvelden sen til tross for at jeg skulle opp og ut kl 06 torsdags morgen. Igår halvsov jeg hele skoledagen, og etter skolen gikk jeg på jobb og var i 4 timer. Så en kan trygt si at jeg sov godt i natt ja.

I første økt på skolen igår startet vi en ny "samspillsperiode" der vi skulle selv dele oss inn i grupper og lage en opptreden. Jeg føler selv at jeg var så heldig å komme på gruppe med noen av de flinkeste i første klasse. Sammen skal vi om 2 uker spille "Take me to church". I andre økt hadde vi som tidligere nevnt: danseøkt. Etter dans gikk jeg og en vennine å spiste, før jeg så gikk på jobb.

Den arbeidsdagen, som de andre, har vert veldig koselig og ikke minst lærerik. Siden jeg ikke visste noe særlig om emnet fra før, er det bare utrolig spennende å være på jobb. Før jeg begynte i jobben, var jeg redd jeg ikke kom til å få det til, men det bekymrer jeg meg ikke lenger for. Jeg føler selv at det har gått veldig bra så langt.Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Heisann!

Nå er det hele 3 dager siden jeg sist la ut et blogginnlegg. Dette er hovedsaklig på grunn av at jeg har jobbet fram mot en tentamen som har stor betydning for engelsk standpunktkarakteren min. Dessverre er jeg også nødt å bruke denne kvelden på å jobbe med dette, så beklageligvis blir dette innlegget litt kortere enn vanlig. Jeg tenker at jeg kan fortelle litt om hva jeg gjorde på søndag,mandag og idag.. Søndagen var veldig "chill" egentlig. Jeg holder på med et lite prosjekt innenfor musikken som jeg brukte mye av søndagen på. Senere kom Sebastian på besøk, og sammen hjalp han meg å rydde litt i skapet mitt. Vi fant fort ut at jeg er nødt å kvitte meg med en del av klærne mine, ettersom at det er mye jeg aldri bruker. Følg meg gjerne på "Tise", da jeg etterhvert kommer til å selge en del klær der. Denne uken lot jeg være å reise inn til Bergen på Søndag, fordi jeg heller ville være hjemme sammen med familien på søndags kvelden. I løpet av en ettermiddag/kveld så vi hele sesong 3 av "Petter Uteligger" som heter "Fra gata til Nordkapp". Denne serien var ordentlig givende, og jeg anbefaler alle å se den!

På mandags morgen reiste jeg inn til Bergen, og halve dagen gikk i skole. 3 timer matematikk, og så 3 timer engelsk. Bilde av "mandagsantrekket" kommer under.

Da jeg kom hjem i leiligheten måtte jeg først rydde kjøkkenet etter helgens festligheter, og så lage middag. Videre gjorde jeg litt lekser og så reiste jeg og broren min opp til Lagunen Storsenter på handletur. Da vi kom hjem igjen hadde kjæresten til den eldste broren min tatt med seg en 2 år gammel husky hjem. Hunden var helt vill og utrolig skjønn! Kvelden gikk for det meste i kos og litt skolearbeid.

Idag føler jeg at jeg egentlig har fått gjort ganske mye. For et par uker siden søkte jeg jobb som ekstrahjelp hos en optiker her i Bergen. Tidligere idag fikk jeg den staselige nyheten om at jeg fikk jobben, og har allerede nå vert inne på opplæring. Folkene som jobbet der, og i butikkene rundt var utrolig hyggelige, og jeg er utrolig fornøyd. For øyeblikket sitter det en kjempeglad Elida i leiligheten som er veldig spent på fortsettelsen.

I morgen skal jeg ta engelsk tentamenen og får derfor forhåpentligvis mer tid på ettermiddagen til å skrive her , noe som jeg gleder meg til! Stay tuned! 

Elida

Likes

Comments

Jeg står med rundstykket i hånden og kniven i den andre, klar til å skjære rundstykket i to. Jeg rekker ikke å gjøre annet enn å sette kniven forsiktig bort i siden på rundstykket før jeg hører den brummende stemmen til mannen som sitter i andre enden av rommet: ”NEINEINEI! Du kommer bare til å skade deg, jeg skal gjøre det.” Da tenker jeg med en gang: ”Å nei, faen. Jeg er jo kvinne. Dette klarer jo selvsagt ikke jeg.”. Videre legger jeg rundstykket i fra meg og setter meg ned. Det er jo helt klart at en kvinne ikke kan mestre den vanskelige oppgaven å skjære et rundstykke i to. Sånn er det jo bare. Det å håndtere en kniv, det er noe kvinnen bare ikke kan klare. Alle vet jo at om en kvinne skal prøve å skjære noe i to, kommer hun bare til å én: skjære seg selv, eller to: skade noen andre. Men det er jo bare grunnet det enkle faktumet at kvinner generelt er mindre ”handy” enn menn.

Sånn er det egentlig med alt som omhandler fysiske ferdigheter. Fysisk arbeid som å hogge ved, male huset, snekre, drive med sport og mye mer, faller innenfor kategorien ”mannfolkarbeid”. En kvinne har jo ikke fysisk kapasitet til å male et hus så klart. Kvinnen derimot har andre ferdigheter som menn ikke har. Nemlig ”kvinnfolkarbeid”. Dette omgrepet omhandler alt som menn ikke klarer å håndtere. Det er jo en selvfølge at en mann ikke kan ta klesvasken, og det hadde jo vert katastrofe om en mann laget middag i ny og ne.

Om du ikke allerede har tatt ironien i det jeg skrev så er du enten mann, eller til en viss grad trangsynt. LES DET OM IGJEN. Det er nemlig ingenting av det over som gir mening. Det er ingenting som tilsier at kvinner ikke at drive med fysisk arbeid, og det er ingenting som gjør at menn skal stå mindre enn kvinner på kjøkkenet. Om ikke det er penisen som står i vegen.

Jeg må ærlig innrømme at jeg av og til kan ha vanskeligheter med å forstå meg på hvordan den mannlige hjernen fungerer. Noen ganger kan det føles ut som at de ikke har noe annet mellom ørene enn et hint av spindelvev- og kanskje en dobbel cheeseburger. Andre ganger kan de være helt stapp fulle av ideer . Et flott eksempel kan jo være når en er på ungdomsfest, og en gutt får en ide om å knipe jenten foran seg på rumpen. Regner jo med at jenten blir sjarmert i senk og at gutten 2 timer senere har tatt jenten med hjem. Det sier seg jo selv at dette burde være feil, men i Norge i 2017 er dette i mange tilfeller riktig. Jeg føler at det å knipe, slå eller ta en fremmed jente på rumpen er respektløst. Jeg tenker at det å ta en kvinne på hennes ”edle deler” om du vil, uten tillatelse, er galt og uforskammet. I følge norsk lov regnes dette som seksuell trakassering. På seksuelltrakassering.no står det at seksuell trakassering deles inn i tre grupper. ”Verbal seksuell trakassering ” (bruk av kjønnede ord som ”hore” eller ”homo”, krav om seksuelle tjenester etc.), ”Ikke-verbal seksuell trakassering” (seksuelt ladet stirring, å legge ut bilder av andre med seksuelt innhold av personen etc.) og ”Seksuelle overgrep” (FYSISK KRENKELSE AV KROPPSLIGE GRENSER, beføling og voldtekt). (http://seksuelltrakassering.no) Altså, det å ta noen på et intimt område uten deres samtykke, regnes som et seksuelt overgrep. Tenk litt over det.

I det siste har mange av de kjente ”russelåtene” fått mye kritikk i media og har skapt en del diskusjon. Jeg mener at ja, det må være lov å more seg: MEN, det må finnes grenser. Et av de helt tydelig verste eksemplene på en sang som har gått langt over grensen er jo selvfølgelig den bergenske låten ”Playboy 2017”. ”Er du 13, er du med. Når du suger, så gå ned”. Da jeg hørte denne setningen tenkte jeg momentant: ”Hva faen. Er du 13 er du faen ikke med”. Er du 13 år går du i 8 klasse på ungdomsskolen. Er du 13 år skal du være opptatt av enkle ting som forelskelse, smådiskusjoner med venninner etc. Er du 13 år er du fortsatt 3 år yngre enn den seksuelle lavalderen! Det burde jo være kriminelt å oppfordre til å inkludere barn i slike kontekster! En 13 åring har ingenting på en russebuss å gjøre, likedan har en 13 åring generelt ingenting sammen med russen å gjøre. I andre sanger kan du også finne eksempel der guttene omtaler kvinner som horer. ”TØS, jeg vil se deg naken”. I Norge er den gjennomsnittlige seksuelle debutalderen 17 år. Det betyr at det er like mange jenter over 17, som det er jenter under 17 som mister jomfrudommen sin. Jeg vet ikke om det er russejentene på 18-19 år denne typen tekst er rettet mot eller ikke, men ha det i bakhodet at: om det er de som er målgruppen, er det MANGE av de som enda ikke har hatt samleie. Så hva gir deg retten til å kalle dem for horer eller tøser?

Med dette mener jeg ikke å dra alle under samme kam, og jeg vet at det fins mange russejenter som har vulgære tekster i sangene sine. Personlig gleder jeg meg veldig til feiring av russetiden. Men jeg skulle bare så inderlig ønske at jeg, som kvinne, kunne gå russetiden i møte uten å måtte bekymre meg for voldtekter og seksuell trakassering.

Jeg kjenner jeg irriterer meg over mange av guttene som tenker at å ta seg slike friheter er OK, men egentlig er det samfunnet vi vokser opp i jeg irriterer og skammer meg mest over. I det samfunnet vi unge lever i dag blir vi omtrent pushet til å ha fordommer om andre. Slike holdninger som jeg har nevnt over kommer ikke av seg selv. De dyrkes. Kanskje er det frykten for å ikke være tøff nok som leder unge mennesker til å hive seg med i en kultur der de er nedlatende mot det andre kjønn? Kanskje de tenker at om de ikke er vulgær nok eller skaper nok reaksjoner kommer de ikke til å bli lagt merke til? Eller kanskje følelsen over å vise makt over andre får disse menneskene til å føle seg større? Ikke vet jeg.

Om en skal assosiere feminisme med Kari Jaquesson vil jeg ikke kalle meg feminist. Jeg digger Lothepus og jeg elsker at menn tar tunge løft for meg. Men, per definisjon er feminisme en fellesbetegnelse for ideologi, idétradisjon, etikk, politikk og akademisk virksomhet som handler om frihet, likestilling og rettferdighet for begge kjønn. (https://snl.no/feminisme.)Derfor tenker jeg at ja, jeg er feminist. For jeg er lei av å lese om kvinnelige, unge voldtektsoffer på VG. Jeg er lei av å høre om kvinner som blir dopet ned på byn og stakkarslige kvinner som blir lemlestet av menn. Og ikke minst er jeg er lei av å måtte godta kaksete kommentarer fra fulle gutter som tror det er greit å oppføre seg pyton når de er på fest. For ikke å nevne kommentarer fra edrue gutter som av en eller annen grunn føler seg overlegen jenter.

Som tidligere nevnt er dette ikke ment å omhandle alle gutter. Formålet med dette innlegget er å nå ut til de guttene som sitter å vet at de tar del i denne oppførselen og som trenger enn wakeup-call.

VÅKN OPP GUTTER. Hva faen gjør at dere kan oppføre dere som dyr uten å få tyn?

#kvinnekamp #girlpower

Elida

Likes

Comments

Igår hadde jeg egentlig lovet dere å komme sterkt tilbake med et gøyalt innlegg. Dessverre ble det ikke helt sånn grunnet at jeg tok turen til Sebbe. Når jeg og Sebbe er ilag flyr tiden ofte veldig fort forbi, og derfor glømte jeg helt å poste. Kvelden gikk i film, spill og spa, hehe. Fredagsinnlegget kommer derfor et døgn forsent og i bildeformat. Bildedrysset kommer under:

Stay tuned. Kanskje det kommer et innlegg til i løpet av kvelden?

​Elida

Likes

Comments

Idag har jeg ikke rukket å gjøre noe annet enn å være på skolen og å lage middag. I første økt på skolen hadde vi besøk av en musiker som heter Eirik Gjerdevik som underviste oss i "performance"/scenetilværelse og hvordan ikke å bli så nervøs før en skal opptre. Han hadde mange nyttige tips og var en veldig interessant mann. Undervisningen gikk ut på at han først holdt et lite "foredrag" om du vil, og etterpå fikk noen av elevene fremføre og fikk personlige råd om hvordan opptredene deres kunne bli bedre. Dette holdt vi på med frem til kl 11:45 da vi fikk friminutt.

Siden vi har dansetime i andre økt pleier jeg å bruke friminuttet på å skifte og komme meg til dansestudioet. Så har vi dans i 3 timer. Da danseøkten endelig var ferdig, dro jeg opp til leiligheten og laget middag til meg og brødrene mine. Resten av dagen tenker jeg egentlig bare å få ryddet litt, få gjort litt lekser og senere slappe litt av. Det blir deilig!

Siden jeg idag har en del å gjøre, blir ikke blogginnlegget så langt. Men jeg lover å komme sterkere tilbake på lørdag.

​Elida

Likes

Comments

Tidligere idag publiserte jeg et innlegg der jeg fortalte at jeg skal ha Q and A i løpet av dagen. Jeg har fått mange fine og noen litt upassende spørsmål haha, og velger å svare på ganske mange av de. Dette gjør jeg for at dere "lesere" skal få bli kjent med meg på best mulig måte.

1. Hvordan er forholdet til deg og Sebastian? Hvor lenge har dere vert sammen?

Svar: Detaljer i forholdet mellom meg og Sebastian er egentlig en sak som jeg ikke tenker å dele så mye om, men jeg kan si så mye som at han er et fantastisk menneske og jeg er utrolig heldig som har endt opp med han. Vi har det utrolig fint sammen. Vi har vert sammen fire ganger, og denne "etappen" har vi vert sammen litt over 1,5 år. Alle gode ting er fire, ikke sant det?

2. Hva er du mest takknemlig for?

Svar: Selv om jeg har hundrevis av ting jeg er takknemlig for, føler jeg at det er to ting jeg hovedsaklig bør nevne. Det første er jo så klart alle de fantastiske menneskene som jeg har rundt meg, både familie og nære venner. Dere gjør hverdagen lettere, og er den største faktoren i hvorfor jeg er meg. Den andre tingen jeg er kjempetakknelig for er at jeg er så heldig at jeg får gå på musikklinje og drive på med det jeg brenner for, nesten hver eneste dag.

3. Hva verdsetter du mest i et vennskap?

Svar: Det jeg setter høyest i et vennskap er selvfølgelig at jeg kan stole på at personen ikke snakker om mine private saker, at jeg kan stole på at personen er der for meg når ting blir vanskelig (går selvfølgelig begge veier), men også at kjemien er på plass og at vi kan le mye sammen og av de samme tingene.

4. Har du noen gang vert utro?

Svar: Jeg har aldri vert utro mot Sebastian, og kommer heller ikke til å være det. Helt ærlig kysset jeg vel en annen gutt mens jeg hadde kjæreste da jeg var tolv, men det tenker jeg ikke at teller, haha. Barneskoleforhold.

5. Hva er din beste og hva er din verste egenskap?

Svar: Jeg vil tørre å påstå at min beste egenskap er at jeg ser det beste i folk og at jeg fint klarer å by på meg selv og bli kjent med nye mennesker. Min verste egenskap er kanskje det at jeg ofte er enten eller. Enten er jeg veldig negativ, eller er jeg veldig positiv. Det er liksom ikke noen mellomting, hehe.

6. Hvor tar du vippeextensions?

Svar: Jeg tar vippeextensions hos en kjempeflink og søt dame som heter Gabriela. Er utrolig fornøyd med vippene og de varer lenge. Her er linken til facebooksiden hennes: https://www.facebook.com/gabriela.lashes.and.makeup/?fref=ts

7. Hvordan imponerer man deg?

Svar: Det skal egentlig ikke så mye til for å imponere meg. Det spørs egentlig helt hva du mener. Altså, jeg blir jo selvfølgelig imponert av mennesker som er flinke i sport, folk som er flinke med et instrument eller generelt mennesker som eiger et talent. Om du tenker på hvordan jeg blir imponert av gutter etc, blir jeg ofte det av at personen er snill, morsom og har et fint smil. Men i den konteksten skal det mye til å imponere meg ettersom at jeg sammenlikner alle med Sebastian ;)

8. Hva er din største frykt?

Svar: Jeg har to veldig store frykter. En av de tingene jeg alltid har vert mest redd for er tiden. Jeg er utrolig redd for å bli gammel og føle at noe mangler, eller å angre på noe jeg ikke fikk gjort da jeg var ung. Jeg vil heller bli gammel og angre på noe jeg har gjort, enn å bli gammel og angre at jeg aldri gjorde noe som jeg ønsket å gjøre. Den andre frykten min er noe skikkelig teit egentlig. Jeg HATER når gamle menn (både i filmer, og i virkeligheten) dør eller har det vondt. Noe av det jeg frykter mest er at en en eldre mann skal begynne å gråte, eller bare gi utrykk for at de ikke har det bra med seg selv. Fysj, det er så vondt haha.

9. Hvor skal du denne sommeren?

Svar: I sommer skal jeg reise til Spania til et sted som heter Albir. Der skal jeg være 3 uker sammen med familie og familievenner. Vi har leid en liten "villa" med basseng i hagen, ganske nærmt stranden. Gleder meg utrolig mye.

10. Mye kontakt med venner fra Austevoll?

Svar: Ja, mye kontakt med venner fra Austevoll. "Bergen for øyeblikket, men Austevoll for life"

11. Hvorfor begynte du å blogge, og hvor ofte kommer du til å blogge?

Svar: Jeg er et menneske som er utrolig glad i å dele hvordan dagene mine har vert, hva jeg har opplevd og hvordan jeg har det med andre. Jeg liker spesielt å snakke med mamma og pappa om sånne ting. Ettersom at jeg ikke lenger bor så mye hjemme i Austevoll, fikk jeg ideen om å skrive det her isteden.

Jeg tror jeg kommer til å blogge hver dag, om det ikke er noe spesielt som kommer i veien.

12. Er du sosial?

Svar: Jeg er kjempesosial! Jeg elsker å tilbringe tid med mennesker, gjerne så mange mennesker som mulig og gjerne samtidig. Det kan være deilig å være for meg selv av og til, men jeg blir fort ganske rastløs.

13. Noe leserene kanskje ikke vet om deg?

Svar: Jeg tåler ingenting som inneholder laktose, og suger på å styre unna det

14. Hva er så bra med Sebastian? Hvordan er det å gå på skole i byn når han bor hjemme?

Svar: Sebastian er bra på alle måter! Han er utrolig omsorgsfull, er grei med andre,lite selvsentrert og nesten alltid positiv. Og så er han høy og har pene øyne, hehe <3 Det at jeg går på skole i Bergen mens han bor hjemme i Austevoll har egentlig ikke så mye å si. Ja, vi savner hverandre i ukene, men det er bare dobbelt så gøy å være sammen i helgene. Og itillegg så bor eg litt hos han i ukene også, og tar hurtigbåt til Bergen om morningen. Så vi ser hverandre i teorien like mye som før. 

15. Du så skikkelig fit ut! Har du noen treningstips, diet eller annet du kan fortelle oss her på bloggen din? Hadde vært superkult om du kunne fortelle litt mer personlige ting om deg som vekt, høyde og sånt, men skjønner om det er litt for personlig. Bare for å bli litt bedre skjent med deg, og hvordan du opprettholder kroppen din så bra! Masse lykke til videre med bloggen!

Svar: Haha! Mitt favoritt spørsmål så langt! For øyeblikket trener jeg ikke i det hele tatt, har rett og slett ikke tid. Sånn kroppsmessig har jeg alltid vert ganske tynn, jeg er heldig sånnsett. Jeg veger 43 kg og er 161cm høy. Vet det høres lite ut, men jeg spiser godt. Jeg har vel bare en god fordøyelse tenker jeg. Tusen takk for fin kommentar <3

Håper dere føler dere har blitt i alle fall litt bedre kjent med meg! Om det er noe mer dere lurer på, er det bare å spørre enten i kommentarfeltet eller på snap.


Elida


Likes

Comments

Våknet opp til enda en dag med sol, i verdens fineste by! Dagen i dag kommer for det meste til å handle om skole og skolearbeid, men ska prøve å få gjort noe mer ut av dagen. 

Kjører Q and A senere. Spørsmål kan stilles anonymt i kommentarfeltet under ved at du skriver inn anonym eller falskt navn. Jeg kan ikke se hvilken e-mail du skriver inn, og den må ikke bekreftes. Spørsmål kan også sendes til min snapchatbruker: elida_waage! Spør i vei, svarer på det meste!

Elida

Likes

Comments

Første fredagen i vinterferien reiste jeg og kjæresten min med toget fra Bergen til Voss. På Voss møtte vi min mor og min far som hadde kjørt opp med bil. De plukket oss opp, og så kjørte vi sammen videre opp mot Myrkdalen Skisenter. Meg og familien min har reist på både vinterferie og påskeferie til Myrkdalen de siste årene, og det er like kjekt hver gang. Jeg tror at dette hovedsaklig er på grunn av at det er veldig mange austevollinger som reiser opp hvert år. Eneste "oppgraderingen" dette året, er at Sebastian ble med. Siden det ikke var noe ledig oppe i bakkene, leide vi en leilighet/liten hytte et lite stykke unna. Først tenkte jeg at det kom til å bli litt styrete, med tanke på skyss fram og tilbake om kveldene etc, men etter et par dager må jeg ærlig innrømme at det var utrolig deilig å være litt borte fra "sentrum". Vi hadde tilsammen 10 fine dager i snøen, og var i skibakken 8 av disse dagene. Det var sol nesten hver dag, og vi koste oss skikkelig med grilling av pølser, skigåing og mye brettspill.

På søndag, den tiende dagen på fjellet, reiste familien hjem igjen mens jeg reiste videre med tog mot Oslo. Togturen bestod for det meste av spising og soving, men det var fint å kikke litt ut når vi kjørte over de norske fjellene. For en vakker natur vi har! I Oslo møtte jeg tre av mine kjære venninner: Sara, Karolina og Siri. Først trakk vi oss tilbake på hotellet for å gjøre oss klare for kvelden, og så gikk vi ned mot havnen for å spise. Jeg har besøkt Oslo et par ganger tidligere, men jeg har aldri tatt turen ned mot sjøen sånn som vi gjorde denne gangen . Det var strålende sol og god stemning. Videre spaserte vi opp til hotellet til noen felles bekjente og reiste sammen med dem på shuttlebus til Telenor Arena. Vi gikk glipp av en god del av oppvarmingen, men det gjorde egentlig ikke så mye. Den vi var interessert i å høre -og ikke minst se på var jo Drake. Drake kom på scenen rundt kvart på ti mener jeg, og leverte fra første stund. Herregud for en stemme og ikke minst: for en formidlingsevne! Drake er i mine øyne ikke bare en rapper, men en ordentlig sanger og en sykt bra entertainer. Kvelden bydde både på dansing, hyling og sang, og ble en kveld vi ikke kommer til å glemme. Etter konserten var ferdig sto vi en time i kø for å komme oss på shuttlebus inn igjen til sentrum. Vi kom oss ikke til køys før rundt 2- halv 3 om morgenen tror jeg, og skulle tidlig opp igjen og ut på byvandring. Vi våkna til deilig frokost og fint vær. Dagen gikk for det meste i shopping og sightseeing, før vi senere kom oss på flyet hjem mot Bergen igjen. Nedenfor kommer det et bildedryss fra ferien.

Elida <3

Likes

Comments

Jeg er en 16 år gammel jente som opprinnelig kommer fra øygruppen Austevoll. Høsten 2016 flyttet jeg fra Austevoll inn til Bergen sentrum . Jeg er veldig opptatt av musikk, både å høre på det og å drive med det selv. Jeg går musikklinje på BPG, og hovedinstrumentet mitt er sang. På denne bloggen kommer jeg til å skrive blandt annet om hvordan det er å ha dagene fylt opp til ørene med musikk, hvordan det er å gå fra å være "bondetuppe" til å bli tilpasset bylivet og ikke minst skal jeg skrive om både spennende og ikke-så-spennende hverdagslige opplevelser. Selv om jeg er stril og har en skikkelig kul dialekt og sånn, kommer jeg til å skrive på bokmål for formalitetens skyld. Håper du er keen på å følge med!

Elida

Likes

Comments