3 avsnitt 2 1/2 men & lite godis och min babe, kan kvällen bli bättre ;)?

/ ellisBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Smoothie!! gott och nyttigt på samma gång ;) min "självklart" rosa smoothie innehåller yoghurt, frysta hallon och massor med is! ställer även in den i frysen för den inte ska bli så "rinnig" ;)

/ ellis


Likes

Comments

Har en liten rast just nu för frukost så tänkte att jag kunde lägga upp en bild på en ny tröja som jag köpte mig igår samt mina nya jobbskor. Hoppas att min kropp mår bättre av att jobba i dem här skorna nu.

/ i


Likes

Comments

Jupp klockan är 06:40 och jag är på väg ner till tåget för att ta mig till jobbet. Det är ju inte bara lite svart ute liksom! Nästan så att det är lite obehagligt att behöva gå till jobbet såhär tidigt när det är såhär mörkt. Undra om man kan ha det som ursäkt till att inte behöva börja så här tidigt?

/ i


Likes

Comments

Kom nyss hem från jobbet, är helt slut så tänkte försöka sova på en gång!
tänkte bara ge er ett tips på hur man får navel piercingen att läka lite snabbare.. magnecyl brus använder jag och funkar superbra! brustabletten ska dra ur infektioner ur kroppen. så därför brukar jag doppa en halv tablett i vatten och lägga den på piercingen och låta den "brusa" i 15-20 min, och sen tvättar man bara bort allt. för utan infektioner så läker den ju såklart snabbare ;)

/ ellis

Likes

Comments

Pappa kom precis hem och vad hade han med sig? Jo nya byxor till mig, WIIE! :) jag bara älskar dem byxorna, MUMMS! Behövde ett par till verkligen. Tack pappa!

/ i
Likes

Comments

Fresh va? Pasta, sallad, cocktailtomater, mozarella och knäckebröd.

/ i


Likes

Comments

Idag började jag klockan 07:00, JOBBIGT! sen har jag mest varit på kontoret, vilket betyder att jag har mina chefer runt om mig så väldigt svårt att blogga. Sen slutade jag vid 15:20 och sprang till tåget för att sedan besöka vårdcentralen pga mitt knä.. Buhu, han trodde att jag fått en inflammation samt blödning.. Jobbigt läge! Sen blev det att träffa mamma för att köpa mig ett par nya jobbskor, blev ett par easy tone skor från reebok! Visar dem senare.

Idag då jag inte har jobbat har jag haft mina svarta höga jeans samt vitt linne från bikbok och kofta från H&M.

/ i


Likes

Comments