Hej på er, hoppas ni haft en bra dag!

Har själv inte varit överdrivet produktiv idag, har varit på stallet och ridit som vanligt, testa ett nytt bett på Azzar idag - gummistång. Tror inte att jag kommer fortsätta rida på det för han blev ganska orolig i munnen, antingen för han var ovan på det eller om det bara inte riktigt funkade på honom. Bettet gjorde ju dock jobbet, jag hade mer koll på honom i speciellt i galoppen och han blev inte lika stark.
Det har ju varit ok väder här hos oss idag så han fick gå ut utan täcke - big mistake... Fick in en brun häst istället för en vit haha!

Imorgon är planen att vi ska försöka hoppa någon liten bana, ska försiktigt börja höja höjderna lite på min lilla dressyrhäst - han har dock förvånansvärt bra hoppteknik för att vara en PRE så det bör ju inte vara ett problem. Ska även försöka ordna så att någon kan filma eller ta lite bilder, men med det får vi se hur det går... brukar inte vara så många frivilliga ;)

Puss!!!

Likes

Comments

Hej!
Nu har jag äntligen kommit hem från Finland. Jag har varit lite hemlighetsfull med varför jag ska dit och göra men det ser ut som att inom en snar framtid kommer jag äntligen få berätta för er!

Iallafall, under resan med färgan dit lyckades jag och pappa hamna på en "rockkryssning", vilket egentligen inte gjorde något för mig och hade inte heller gjort för min mamma (som inte följde med) men pappa... Hahaha motsatsen till alla gubbar där med långt hår och skägg till knäna, men kul hade vi båda ändå!

Både på resan till och från Finland åt vi middag på båtens resturang "Grill House", på dit-vägen åt jag (som vanligt) oxfilé och det var såklart jättegott. Påväg mot Sverige åt jag en Cesar sallad, inte den bästa jag ätit men helt klart godkänd.

Ofc köpte jag massor av godis på taxfree avdelningen och hade en cheatday(weekend)(life)... Köpte faktiskt även keps från Hilfiger! Röd, jättesimpel men fin och användbar - till skillnad från alla andra jag köpt tidigare haha...

Hörs senare!

Likes

Comments

Hej allihopa!

Nu är det måndag igen och egentligen skulle jag ha haft Engelskaredovisning idag men hehe 2/3 av klassen var inte ens halvvägs klara så ;)
Vi skriver om environment och egentligen så hade jag ganska bra flyt på lektionen i fredags och planen var att fortsätta under helgen men det gick ju inte så bra..

Till mitt försvar så hade vi som vanligt lördags skola och direkt efter det så mötte jag upp mamma, pappa och Mimmis familj och sen gick vi på konsert. Det var weeping willows som spelade tillsammans med Gävles orkester i annexet det var fint, men inte riktig min sorts konsert. Inget riktigt drag tbh, gillar två låtar - touch me och blue and alone! Recommend recommend ;)))

Konserten var slut redan klockan 19 så vi alla gick ut och åt, det blev grekiskt på Faros. Supergott och mysigt även om det var smockat med folk!
Jag åt någon oxfilérätt som hette Samos, man fick med skivad och stekt potatis på sidan och Gud vad gott allt var.

Hade en ganska plain outfit, högmidjade svarta jeans <3456, nätlångärmad, en acdc t-shirt och såklart mina stan Smith! Hittade även ett par örhängen som var bokstaven E, fina!

Likes

Comments