Såg precis att mitt första inlägg har över 200 visningar, kanske inte låter så galet men för mig är det mycket. Varför skulle 200+ gå in och läsa ett inlägg med enbart "Hola Chicas". Aja längtar tills man blir känd

Och kom ihåg "Det är inte lätt när det är svårt"

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Haha, varje vecka får jag ett mail av nouw med statistik från min blogg. Detta är något jag väldigt sällan läser då jag antar att ingen läser min blogg, då jag inte är aktiv. Men av någon anledning gick jag in och läste mailet, tydligen hade jag total 34 visningar på mina blogginlägg. Gaaaaaalet. Har dock en liten tanke kring hur jag kan ha fått dessa visningar. Förra veckan berättade jag för några runaiter att jag haft/har en blogg, visade tom runaiterna den, sen förra fredagen var det runamöte. Kan de ha snackats om den där? Det tycker jag låter som en rimlig tanke.
Men tänk om jag har fel? Kanske finns folk som vill läsa, och man kanske därför ska börja skriva inlägg ibland.

Det är inte lätt när det är svårt

Likes

Comments

Tja kingsen!
Nu var det väääldigt länge sedan jag uppdaterade men det kommer jag ändra på.
Som tidigare bättre tider väntar

Likes

Comments

Jag vet inte om jag behöver skriva något till den här bilden för det borde redan vara självklart för er mina fans. Men till de som inte fattar kan jag berätta för er att det här är loggan som jag och mina kompisar har till våran YouTube kanal där vi lägger upp videor från vårat counter strike global offensive lag som heter RedCandy.

Ni som också har missat att vi har ett instagram konto borde gå in och följa det för att vara "up to date" med vad vi gör.


YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCoVQRiQJD5UK5HmZFeujcCw

Instagram: https://www.instagram.com/redcandyofficial/


Kom ihåg "Det är inte lätt när det är svårt"

Likes

Comments

Fans har nu börjat klaga på att jag bara lägger upp bilder på denna blogg, och som den grymma bloggaren jag är lyssnar jag på vad ni tycker och sedan utgår jag från det för att bli bättre-Det är inte lätt när det är svårt

Likes

Comments

Likes

Comments

Kära läsare
Jag vet att det var ett tag sen senaste inlägget och jag ber så himla mycket om ursäkt! Jag ska bli bättre.Kom ihåg "Det är inte lätt när det är svårt"

Likes

Comments

Cool labb med Rieke och Alice!

Likes

Comments