Om exakt ett dygn startar vår andra spelning efter den första premiären! Nu börjar det bli nervöst..
Jag har hur som helst varit i skolan och ätit, så nu gick jag och Måns tillbaka tillbaka till teatern. Hände väl en lite oturlig sak som gav lite dålig stämning i klassen, men jag hopps att det löser sig snart. Kan berätta senare vad som hände..

Vet ni vad det bästa med teaterpjäser är? Man kan lägga sig i sängen på scenen och sova 😎

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är det den andra dagen som jag får spendera på Christinateatern där vi ska öva på vår pjäs. Åh, imorgon är det vår första premiär och jag är så sjukt nervös. Det värsta är att vi börjar halv ni och slutar halv tio IKVÄLL! Jag kommer inte få någon sömn, så jag kommer ha stora, mörka påsar under ögonen imorgon... Färgade också håret igår, ska lägga upp en bild inom kort så ni får se hur det blev! Här kommer i alla fall lite bilder från igår och i söndags:

En bild på hur scenen ser ut när den är fullt stökig..

Omg, det var jag och William (han på bilden) som var de som fick klättra upp dit UTAN stege för att man behövde två personer som satte fast stegen uppifrån. Usch, vad läskigt det var!

Samuel (översta bilden) kanske ni har hört talas m förut? Min söta, lilla bästa vän! :* Albin (understa bilden) ännu en av mina närmsta vänner! Babes!

Likes

Comments

Är det nån av er som kan gissa varför jag slutade blogga? Ja, det är det säkert, men jag tänkte i alla fall berätta ändå!

Anledning 1: jag har verkligen mått så himla dåligt under den här perioden, och som ni kanske själva vet så har man inte den minsta lust med någonting. Och det hade nog inte varit så kul för er att läsa en blogg med endast gnälliga inlägg?

Anledning 2: Skolan tog över! Det var läxor, läxor och läxor.. Jag hann helt enkelt inte lägga ner tid på att blogga.

Anledning 3: jag gjorde verkligen inget på fritiden och det hände verkligen ingenting i livet, så det fanns inget att blogga om.

Jaja, bloggpauser händer, och jag ursäktar mig för den som uppstod helt oväntat! Hoppas ni inte ogillar mig nu! Hörs snart, jag lovar! Puss, hej! :* ❤️

Likes

Comments

Ja, jag drog hem ifrån skolan igen.. Och ja, den här gången hade jag faktiskt en anledning. Jag kan ju börja med de bra nyheterna. Pratade med min lärare (som är ledare för kommunens teatergrupp) och han sa att vi ska fortsätta med bytet till teaterinriktningen. Och som jag kanske inte nämnt så håller vår klass på med en musikal som är Peter Pan, och där fick jag även en extra roll, vilket är jättekul! Sen den bästa grejen, han erbjöd mig också en plats i "Lekaresällskapet" som som är teatergruppen jag skrev ovanför. Det låter inte så stort, men det betyder hela världen för mig!

Sen de dåliga nyheterna.. Jag nämnde i ett tidigare inlägg (som ni hittar HÄR) om mitt ex, och ska jag vara ärlig så har jag inte kommit över honom alls. I klassen umgicks jag med en av tjejerna ifrån storfors som tröstade mig när han gjorde slut med mig. Hon sa exakt vad hon tyckte honom, vilket inte var så snälla grejer. Nu satt jag i alla fall nere i musik-källaren när jag såg henne komma ner (av någon anledning hade hon slutat prata med mig) när jag plötsligt hör en annan säga till henne "Jag hörde att du och *mitt ex* är på G, vad kul!". Det fick mig att låsa in mig på toaletten och satt där helt tårfylld i något som kändes som en evighet.. Till slut åkte jag hem..

Under den tiden som jag i alla fall var kvar i skolan hade vi tre timmars repetition av vår musikal "Peter Pan". Det är nog det enda som jag faktiskt tycker om med skolan!  ​

Likes

Comments

Jag skrev aldrig något inlägg igår, även fast jag känner att jag kanske borde ha gjort det. Jag skulle anta att ni börja bli trötta på mina klagomål och därför kände jag att jag kanske inte skulle ha skrivit något. Men nu gör jag det i alla fall. Som ni vet så hatar jag skolan, och igår fick jag helt och hållet nog. Jag klarade inte av att stanna på skolan så jag tog mina grejer och stack därifrån. Jag vet mycket väl att det jag gjord var fel, men jag kunde helt enkelt inte stanna. Mamma fick hämta mig och ja, det hände väl inte så mycket mer. Orkade inte ens gå ock träna, låg bara helt paralyserad och tittade upp i taket resten av kvällen.

Strunt samma, jag gjorde i alla fall en simpel frukost med min favorityoghurt. Jag vet att det inte ser så nyttigt ut, och det är det inte, men jag älskar verkligen den här yoghurten med müsli och lite chokladbitar i. Och så tog jag även en timmes promenad eftersom att jag inte tränade igår. Nu ska jag alla fall passa på att plugga så att jag gör något vettigt i alla fall när jag inte är i skolan..

Likes

Comments

Av någon anledning vaknade jag på gott humör även idag, hur kan man göra det när det är tisdag? Tisdagar måste vara den värsta dagen på hela veckan eftersom att vi har både engelska. svenska, digitalt skapande och matte på samma dag.. Blir trött av bara tanken på det.. Därför drar jag på mig mysbyxor och sätter upp håret för en riktigt trött och slapp skoldag!

Hur som helst har jag nu skapat lite spänning i mitt liv. Till höst kommer jag därmed ha bytt inriktning till teater (Kanske) och tills dess kommer jag ha både media och teater. Så jag kommer ha media, men kommer även gå på teaterlektionerna, så det är bara att se fram emot ett stressigt slut på första året i ettan.

Jag har även kollat runt på lägenheter, och tanken på att flyttning närmar sig gör mig så himla glad. Jag kommer antagligen få en egen lägenhet till sommaren om inte tidigare! Gud, vad spännande det är! 😄

Lånade en bild ifrån google, för jag hadei ngen fantasi och visste inte vad jag skulle ha en bild på.. 

Likes

Comments

Hej mina fina läsare! (om jag nu har några, lol)
Jag sitter hur som helst och väntar på bussen som ska komma om ett tag, så slänger in med ett tråkigt och fullkomligt onödigt inlägg. Jag har i alla fall varit i skolan, och som jag kanske nämt innan så trivs jag inte nåt vidare där. Jag har verklige varit på DUNDER-BRA igår, och vaknade som en solstråle idag (ja, ni vet ju själva hur det är när man är lite nykär haha😳) men nu... Skolan kan få en tonåring att vilja dö.. Okej, okej, jag överdriver, men ni vet vad jag menar! Jag har i alla fall lite av det goda humöret kvar efter helgen, men det kör väl försvinna eftersom att jag ska ha utvecklingssamtal.. Suck..

Vi kollade också på samhällarna (2:orna och 3:orna) när de gjorde någon grej där de var olika länder och hade ett "låtsas-möte" för FN! Vi i media kollade på det, och det var faktist intressant! Jaja, hejdå på er! 😘❤️

Likes

Comments

Haha, har blivit galen i en amatörserie som går på SVT nuförtiden. Ni kanske har hört talas om det trendigt komiska progremet "Morran och Tobias"? Det är de kända komikerna Robert Gustavsson och Johan Rheborg som är huvudpersonerna, vilket gör att man skrattar i princip hela tiden. Jag brukar faktiskt inte skratta åt komedier, men det här slår allt! Kan ligga hemma helt själv och dö av asgarv. Nåja, ska inte dra ut på det, gillar ni amatörserier, Komikerna Robert och Johan, och riktigt dålig humor rekommenderar jag denna serie till er. De första avsnitten finns på youtube, annars tror jag de finns på svt! 😊

Likes

Comments

Att planera något som man ska göra som man ser fram emot, är ju ganska trevligt. Men att det sedan blir på ett helt annat sätt, och plötsligt blir så SJUKT mycket trevligare, är grymt!

Jag hade liksom tänkt att sitta hemma med min familj och titta på melodifestivalen, men istället skriver Jennifer och det slutar med att man hamnar på en fest istället. (Har jag nämnt att jag är nykterist? På grund av det brukar jag inte gå på så mycket fester eftersom att det blir ganska tråkigt när resten är fulla). I alla fall mötte jag mitt ex som stod och spydde det första jag gjorde. Kunde inte mer än att skratta när jag såg svinet som förstörde mitt liv den 15 november, för exakt 4 månader sedan.

Jag brukar vanligtvis vara jätteosocial och aldrig prata med folk, men igår var det helt tvärt om. Jag hälsade på alla och hade jättekul även fast jag var spiknykter. Åh gud, jag träffade också min "släkt-i-släkten-bror" som jag inte träffat på typ 5 år. Vi blev typ BFF´s och när festen var slut så ville vi fortfarande göra något, så drog hem till Andreas med Tobbe, Hannes och Jennifer för en efterfest. Jag har aldrig varit på en efterfest, och speciellt inte med folk som jag känt i några timmar. Det blev i alla fall så att jag drack, för första gången i mitt liv! 🍺

Alltså, om vi ska gå djupare in i känslorna, så tror jag att jag har fått en chrush på en av dem. Wow, blev så glad när min "chrush" kramade mig igår och sa "Vi får ses igen" och jag typ dog. Kan man bli gladare än vad jag är just nu? 😄

Likes

Comments

... Som den bästa dagen i mitt liv inträffade. Av all gånger som jag sagt "Det är det bästa jag gjort" så har jag ljugit, för det är det här som är det bästa. För exakt två år sedan (den 13 mars, 2013 - dvs Pi-dagen) blev jag utnämnd som en av Värmlands bästa problemlösare och matematiker. Det var jag, min bästa vän Saga och Simon som tävlade och tillsammans vann vi i Karlstad. Ni kanske vet att jag älskar uppmärksamhet, och det var precis vad vi fick då. Skola gav oss tre pengar, och journalister och fotografer vistades på skolan varje dag. Vi blev intervjuade hela tiden och var med på tv överallt! När vi sedan åkte till Malmö för att tävla slutade det med en fjärdeplats med endast ETT poäng ifrån trean. Men man kan inte klaga. speciellt inte när man kom hem till Kristinehamn och såg en bild på oss på förstasidan med rubriken "de är fjärde bäst i Sverige". Ja.. Det var den bästa tiden i mitt liv! 💓

Ser ni förresten hur annorlunda jag ser ut? Jag har verkligen förändrats på två år, haha ✌

Likes

Comments