Header

Hej, Ellie. Det här är från dig till dig.

Jag vill bara påminna dig om att sättet du lever på just nu är inget sätt att leva. Det är absolut inte såhär du vill leva. Du måste jobba på detta. Snälla, gör det. Gå tillbaka och titta på detta varje gång du vill ge upp, och gör det inte. Gör ditt allra bästa. Fortsätt vara positiv, gör ditt bästa, jobba hårt, var så glad att det gör andra glada.

Jag vill påminna dig om att inget av det du vill ha kommer gratis. Bara du kan hjälpa dig. Det kommer inte vara lätt, men det kommer att vara så värt det. För att få det måste du gå ut i världen och göra det, ta det. Hela världen är där ute och du kan göra vad du än bestämmer dig för. Gör det för den du vill vara, och främst, gör det för den varit. För den lilla flickan som önskade sig hela världen. Gör det för dig själv. Ta på dig halsbandet och ha det på dig, kom ihåg vad det står för.

Go do it! Go get it done. Håll i med båda händerna. Släpp inte taget. I believe in you.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments