LITT FLAUT, MEN DET ER SÅNN SOM SKJER.

Nå er vi slitne alle sammen.


Som jeg nevnte i går var vi på Dogs4All i dag. Jeg hadde en plan om å være der inne i ni tiden slik at jeg kunne se litt på utstillingen før vi skulle stå på stand. Det sket sig redan i starten. Vi var litt seint ute, som vanlig. Vi kom dit kl. 10, men det tar en evighet med parkering og jeg skal finne fram inne i alle disse hallene også. Jeg føler det er en stor labyrint.

Planen var at Petter skulle stå sammen med ei annen, så Ellinor skulle vente i bilen og så skulle de bytte litt sånn underveis. Men så var det bare Petter der og de første ti minuttene vi var det var det veldig mange folk innom så Petter blei fort sliten. Han er jo som han er, superhappy og girer seg selv opp og klarer ikke helt å lande på veldig lenge. Tullingen.

Han var så sliten etter de ti første minuttene så han visste ikke hvor han skulle gjøre av seg. Det strømmet på med folk og han som elsker kos må jo bare stå å ta i mot, selv om han hadde lyst til å legge seg ned og sove. Når jeg fant ut at den andre hunden ikke skulle stå sammen med Petter sendte jeg Kristoffer ut i bilen for å hente Ellinor. Fordeling av kos.

Vi måtte parkere på feil side av bygget så det var et stykke å gå til bilen. Jeg tenkte tanken på at jeg håpet Ellinor ikke skulle bæsje på veien for jeg trudde ikke Kristoffer kom til å finne bæsjeposer. Når han kom tilbake til standen med Ellinor var det med et oppgitt blikk over en hund som hadde satt seg til å bæsje inne i hallen- han hadde ikke bæsjeposer.

Han hadde fått en pose av en annen rasastand, så det var jo bra. Det er alt for mange der inne som ikke plukker opp etter hundene sine, både inne og ute. Vi skal ikke være en av de! Det fortsatte å strømme på med folk, Petter elsker oppmerksomhet, men klarer som sagt ikke helt å lande så han blir jo så unødvendig giret. Han la seg tilslutt for å sove.

Når de andre hundene som skulle stå på stand kom slik at vi kunne dra hjem sa jeg til Kristoffer at vi måtte finne nærmeste utgang og gå rett ut for Petter kommer til å tisse så fort han får sjansen. Han hadde nemlig drukket en del vann på de nesten fire timene vi sto der og hadde som sagt giret seg selv opp en del og da veit jeg han blir tissetrengt.

Vi peilet inn nærmeste utgang og gikk fort. Halvveis ut får jeg se en av mine absolutt favorittraser komme gående- Saarloos Wolfhound- og med det glemte jeg helt mine egne ord om at Petter må ut- nå! Jeg stopper opp i håp om å få to ord med de og med det åpnet kranen seg under Petter. Han bare måtte få det ut. Jeg blir litt oppgitt på meg selv altså.

Ikke ville de med Saarloosen snakke med meg heller, de gikk bare videre. Så der sto jeg da, med en Petter som så ut til å ha evig stor blære. Det så ut som at det åttende havet hadde kommet til syne. "Jeg bare måtte-havet" kan vi kalle det. Jeg løp rundt for å finne ryddepersonalet for å be om unnskyldning for at hunden min faktisk hadde tisset på gulvet.

Det er ikke det at han har som vane å tisse inne, for det skjer aldri. Men på slike plasser, med mellom 10.000-20.000 hunder inne i samme bygg er det dømt til at én hund tisser inne og med det følger veldig mange andre. Det er tusenvis av nye lukter og inntrykk og noen ganger bare kommer det, selv fra den mest stabile hunden. Men det er flaut likevel.

Ja ja, sånn kan det gå. Nå er i alle fall Dogs4All over for i år for vår del. Hundene ligger rett ut og jeg har sovet på sofaen. Kristoffer også faktisk. I morgen er det trippel bursdag som står på planen. Hundene kommer til å være slitne i morgen også så de får bli hjemme med god samvittighet. Jeg skal snart finne sengen kjenner jeg. Sliten og trøtt, som vanlig.


ELEVELE

#hverdag #hund #dogs4all


Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,
Må man så må man, er ikke lett å holde igjen da..... Skjønner godt at hundene kan bli slitne og trøtte under slike ting, kan jo nesten bli det selv også 😊nouw.com/veralynn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229