LITT AV HVERT.

Dagene er ikke så ulike.


Jeg er sliten etter en alt for hektisk helg. Det var veldig koselig med trippel bursdag, men det blir lange dager av slikt. I morgen skal jeg ha PT-time så jeg håper ikke jeg er like sliten da. Skal legge meg tidlig i kveld, i håp om å sove bedre enn jeg har har gjort de siste nettene. Jeg fryser hele tiden. Nå fyrer vi i peisen og har satt opp døren til soverommet.

Jeg må snart ut å kjøre. Jeg har et så stort forbruk av hundetepper og madrasser til hundene, spesielt til bilen, så nå jeg har fått tak i noen overmadrasser jeg skal få. Jeg skal møte noen etterpå slik at jeg kan hente de. Det blir bra. Det er ikke så lett å vaske madrasser, så på et tidspunkt må jeg kaste de og kjøpe nye- det er kjempedyrt, så da blir det gjenbruk.

Ellers er hundene slitne etter helgen de også, men de takker ikke nei til en liten tur for det om. Vi var ute å løp litt i hagen i sta. Katten er fornøyd med seg selv, som vanlig. På bilder over hadde han nettopp sluppet en smyger som luktet død og fordervelse så da var han ekstra fornøyd med seg selv. Kristoffer er sånn ca. syk så han er det ikke mye liv i i dag.


ELEVELE


#hverdag

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
stilig katt 😊nouw.com/livetmitt93
elevele
elevele,
Takk 😃 Han er en kul en 😃 nouw.com/elevele
Nadixie
Nadixie,
Av og til kan helgene være slitne, og særlig i helgene hvor man har mye å gjøre 😊 Spennedne med PT-time da! Lykke til 😊 Kjemepfint bilde av katten din <3 <3 <3 😊 Liker sphyx ja 😊 De er jo så varme også 😊 Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke <3 😊 Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene nouw.com/nadixie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229