KAN DET IKKE BARE LIGGE?

Er det rart man hater vinteren?


Det var noen cm snø i Halden i dag. Det gikk fint å gå noen hundre meter i joggesko til toget. I Sarpsborg var det nesten det dobbelte med snø. Jeg angret fort på at jeg hadde valgt joggesko. Det var litt bedre måket på vei til toget i dag enn det var på morgenen, men jeg angret fortsatt på valget av sko. Når jeg gikk av toget i Halden var det så vidt tegn til snø.

Er det rart man hater vinteren? Når det først kommer snø så blir det mildvær samme dag, eller dagen etter. Ellers er det regnet som kommer. Og når regnet kommer og lager slafs av alt så kan du banne på at det fryser på i løpet av natten. Hvorfor kan ikke bare snøen bli liggende, slik at vi faktisk har ordentlig vinter? Da hadde ikke en gang jeg klaget! Jeg lover.


ELEVELE


#hverdag #vinter #snø #norskvintersuger

Liker

Kommentarer

CarolineZetterlund
CarolineZetterlund,
Har mye snö her 🙋‍♀️😊nouw.com/carolinezetterlund
elevele
elevele,
Store forskjeller altså 😃nouw.com/elevele
CarolineZetterlund
CarolineZetterlund,
Men nå regner de bort 😱😒nouw.com/carolinezetterlund
elevele
elevele,
annebe
annebe,
Ja tidligere i dag var det så pent med et lite lag snø her..nå er det på vei til å regne bort...isj !
Helt nydelig bilde fra skogbunnen ... Ønsker deg en fin dag videre <3
annebe.blogg.no
elevele
elevele,
Det er så store variasjoner fra time til time liksom - stabilitet hadde vært fint, men da må vi vel snakke om global oppvarming og det orker jeg ikke nå 😋 he he ... Tusen takk- er fortsatt litt sopp å finne, men nå begynner de å bære preg av at det har kommer snø 😊 nouw.com/elevele
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229