JAG BJUDER PÅ MIG SJÄLV.

Det kan hende jeg tok litt av.


I dag var det på nytt tid for gruppetime på Family. Som vanlig har jeg 50 minutter jeg må slå ihjel- ferdig skiftet- før timen begynner så jeg pleier å ta en liten runde på mølla. Jeg pleier ikke å jogge så mye, noen få minutter tilsammen bare. Jeg går rolig på mølla for å varme opp litt. Noen ganger er det å skifte oppvarming i seg selv. Å få på sportsbh er utfordrende.

I dag skulle jeg bare teste formen litt og blei litt overrasket over at jeg følte den var skikkelig god. Jeg klinte til med å jogge sammenhengende i 20- jeg gjentar tyve- minutter! Det er så sykt bra for å være meg at jeg er helt sykt imponert over meg selv. Noe jeg ikke er fult så imponert over er hvor sykt mye man kan svette bare av å bevege seg litt. Som en besatt!

Bare se på den rygger på bildet over her. Er det mulig? Jeg greier det i alle fall. Mens jeg løpte kunne jeg kjenne hvordan det rant fra under armene og ned lans armen. Æsj liksom! Det er jo noe av det jeg hater med trening, at man blir svett. Men, jeg overlevde. 20 minutter med løping etterfulgt av 15 minutter med uttøying. En god stund med uttøying av beina.

Men også armen da jeg har en tendens til å bli støl i armene etter å ha løpt. Ikke spør meg hvorfor for det er ingen som kan svare meg på hvorfor heller. Etter 15 minutter på rumpa var det tid for Corebar og pilates. Det var tungt for beina i dag, for å si det sånn. Men jeg overlevde og timen var gøy som vanlig. Jeg gleder meg faktisk til neste uke allerede. Woop.


ELEVELE


#trening #core #coreworkout #pilates #jogging #løping #gruppetime

  • Trening
  • 100 visninger

Liker

Kommentarer

Helge.
Helge.,
Fantastisk bra. I 20 min er lang tid og de ble kanskje 4 km ut av det. Men blås i hvor langtdet ble. Tenker at du er fornøyd med deg selv nå.
elevele
elevele,
Tusen takk 😃 Nei, jeg greier ikke å løpe i så stor fart så jeg løper på 8 og da blir det 2.5 km 😃 Men det er jeg fornøyd med uansett- fremover kan jeg kanskje skru opp bittelitt på farten 😃 nouw.com/elevele
livetmitt93
livetmitt93,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229