HVOR VANSKELIG KAN DET VÆRE Å TA HEIS?

Veldig vanskelig, tydeligvis!


Vi har sjekket inn på Plasa og får beskjed om å trykke inn etasjen vi har rom på på skjermen rett på bortsiden. Da ville skjermen fortelle oss hvilken heis vi skulle gå til. Vi hadde rom i 16. etg, og fikk beskjed om å gå til heis F. De hadde heis fra A-H. Når vi kommer bort til heis F er det en ny skjerm, så vi trykker inn etg. 16 på nytt og får beskjed om å gå til heis A.

Vi går til heis A, trykker inn etg. 16 og får beskjed om å gå til heis H. Og slik fortsetter det til vi nesten har fått beskjed om å til alle heiser mellom A og H. Vi spør de ca. 10 andre som står der om de skjønner noe av dette heisgreiene, men alle svarer nærmest i kor nei og vi står der alle sammen og ser dumme ut. Til slutt tenker jeg at vi bare skal velge en heis.

Heis A åpner seg og jeg gaper til venninnen min at vi hopper inn i den! Jeg hiver meg inn, sammen med en svensk mann, men før jeg rekker å snu meg for å se om venninnen min henger på har dørene allerede begynt å lukke seg. Hva skjer liksom. Jeg skriker etter venninnen min: Tiiiiiiiina, hjeeeelp! Hu står igjen på utsiden med begge romkortene. Typisk.

Jeg begynner febrilsk å trykke på "lobby" inne i heisen, men ingenting skjer. Jeg trykker på etg 16, men ingenting skjer. Svensken prøver å fortelle meg at det ikke går å trykke på knappene. Jeg veit ikke om jeg skal grine, eller le, men jeg trur seriøst hele hotellet hadde latterkrampe av oss. Jeg blir kjørt opp i etg. 4, videre til 7, ned i 3, opp i 14, ned i 12, opp i 22.

Og slik fortsetter det i jeg veit ikke hvor mange etg. Min tanke er at jeg må komme meg tilbake til lobbyen, for jeg tenker venninne min står der og venter. Etter opp og ned opp og ned stopper heisen i etg. 16 og jeg hører venninnen min rope etter meg, jeg tar tak i veskene mine i full fart og nærmest flyr ut av heisen. Dørene skulle ikke rekke å lukke seg nå, nei!

Vi detter sammen i latterkrampe og kan ikke skjønne hvordan det er mulig å ikke greie å komme seg inn og ut av en heis på normalt vis. Alle fikk seg i alle fall en god latter og jeg knakk heiskoden dagen etter. Jeg måtte bare sove på saken før jeg forsto det. Det er ikke bare lett. Det hadde vært så enkelt som at vi bare skulle ha stått å ventet på heis F, that's it.

Heisene blir nemlig forhåndsinnstilt til hvilken etg de skal stoppe i etter hvert som vi trykker inn etg.nr vårt på en skjerm. Med andre ord hadde jeg og venninnen min forhåndsinnstilt nesten samtlige heiser til etg. 16. Oops. Ja ja, vi kom oss ut av heisen og inn på rommet og hadde til og med tid til 1.5 timer med avslapping før vi duret ut på Brad Paisley konsert.


ELEVELE


#hverdag #humor #konsert

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229