HEMMELIGHETEN ER Å BEGYNNE ROLIG.

Det spørs bare om man noen gang lærer.


Mange har som mål å slutte å røyke, begynne å trene, spise sunnere og listen kan sikkert fortsette i det uendelige. Hemmeligheten for og lykkes er å begynne i det små. Da blir du ikke fult så overveldet og sjansen for å lykkes er mye større. Man har ofte en tendens til å ta litt vel mye av i begynnelsen slik at man mister motet før man har kommet i gang.


Enkle tips for å lykkes:

  • Slutte å røyke: trapp heller ned på antall røyk i døgnet, enn å stoppe helt med en gang. Røyker du 1 pakke i døgnet, reduser med 5 stk i døgnet i f.eks 3 uker. Trapp så ned enda 5 stk i 3 nye uker og forsett slik til du ikke lenger har mer røykt igjen å trappe ned på.

  • Begynne å trene: begynn rolig, kanskje bare én dag i uken hvis du kjenner at det er tungt. Ta korte økter, så korte at du ikke mister motet. 5 minutter er bedre enn ingenting. Trapp opp gradvis etter hvert som du føler du føler at formen blir bedre og bedre.

  • Spise sunnere: begynn med et måltid om dagen, eller et måltid i uken om nødvendig. Det finnes utrolig mye god mat i sunn mat, men det kan ta litt tid før man finner nok inspirasjon til å ville fortsette. Begynn derfor i det små og planlegg i forkant av matlagingen.

Enkelt og greit: begynn i det små. Ofte er man veldig ivrig og vil gjerne ha resultater raskest mulig- helst i går- men det eneste resultatet man da ser er at man gir opp. Jeg kjenner meg så fryktelig godt igjen i det, spesielt når det kommer til trening. Jeg håper jeg har lært nå. Gruppetimer på torsdager, ellers rolig til jeg kjenner at formen er bedre.


ELEVELE


#hverdag #mål #planlegging

  • Hverdag
  • 54 visninger

Liker

Kommentarer

Mette
Mette ,
Ja være målbevisst men ikke gape over for mye 😊MetteJosteinsdatter.blogg.no
fruensvilje
fruensvilje,
noen greier det fort andre ikke ,her må en kjenne litt etter selv,men min erfaring er att vil en nok får en ting til,nytter ikke om lysten er halvhjertetfruensvilje.blogg.no
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229