FOTOTUR.

Utnytt solen mens den er her!


I går var jeg på morgentur med Petter. Litt reg, litt ikke regn. Turen er på rett over 7 km, så vi var passe slitne når vi kom hjem. Ellinor har litt viledager på de lengste turene, så hu blei hjemme. Etter morgentur gikk turen videre til Strömstad for å treffe halve slekten. Pizza sto på menyen. Jeg trur ikke vi er ønsket på det stedet igjen på veldig lenge. Kremt.

Etter det gikk turen videre hjem til søsteren min hvor vi fortsatte galskapen. Hu var sikkert kjempeglad for det. Vi fikk fin solnedgang opå vei hjem i alle fall. Det kan du se på innlegget fra i går, hvis du vil. Når vi kom hjem var det bare til å slippe ut hunden litt før det var å sitte i sofaen en stund for å samle litt krefter. Lang dag med mye farting gjør meg sliten.

Vi så på IT: Chapter Two seinere på kvelden og jeg skreik høyt som en stukket gris flere ganger. Jeg hater klovner! Og andre ekle ting, tydeligvis. I dag er det fototur som står på planen. Ei venninne og jeg skal tørke støv av kameraene. Det passer bra, for Eva har fotokonkurranse og den vil jeg så klart være med på. Bli med du også, hos Evaswindow!


ELEVELE


#hverdag #helg #foto

  • Hverdag
  • 8 visninger

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Koselig med tur 😊
nouw.com/livetmitt93
elevele
elevele,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229