ET SISTE SMIL.

Vi er veldig lei oss, men det går bra.


Fredag forrige uke måtte vi ta farvel med vakreste Ellinor. Det har ligget i kortene lenge, men vi prøvde alt vi kunne før vi tok det endelige valget med å la henne slippe. Selv om jeg har vært forberedt på det lenge, er det likevel noe man aldri blir ordentlig forberedt på. Reaksjonen til Petter er nok det som har stresset meg mest likevel. Han har ikke taklet det bra å miste kattene sine tidligere. Det er en grunn til at vi fikk Ellinor inn i livene våres, fordi Petter absolutt ikke taklet å være aleine. Vi fikk låne Ellinor for at Petter skulle få selskap.

Nå er han i grunn helt aleine igjen. Vi har så klart Cupid enda, men hadde det vært opp til han så hadde Petter også vært borte. Han er ikke så fan av de. Han har likevel blitt noe bedre med Petter nå de siste dagene. Men ikke nok til at Petter har noe glede av han. Med tanke på tidligere erfaringer lot jeg Petter komme inn til Ellinor og lukte på henne etter hu hadde gått bort. Petter er veldig trist, men han leter ikke etter henne. Han forstår nok at hu ikke kommer hjem igjen, så han sørger på en helt annen måte enn tidligere.

Vi er triste alle sammen her, men det går bra likevel. Vi veit jo at hu ikke har det vondt lenger og det er en viktig trøst opp i det hele, selv om det selvsagt er veldig vondt for det. Ellinor var i alle fall glad til siste slutt og gav oss et vakkert smil rett før vi skulle inn til veterinæren, og det er en liten trøst det også. Fine Ellinor'en vår. Vi savner henne veldig! Heldigvis har Petter flere venner så vi kan kose oss på tur og det trur jeg han har trengt også. Da har han litt glede i hverdagen mens det enda er trist for han. Det vil bli bra igjen.


ELEVELE


#hund #hverdag

  • Hverdag

Liker

Kommentarer

Jan,

Føler med dere og sender gode og varme tanker. Det var vondt og trist å lese at det gikk den veien. Men sånn er konsekvensen av livet, både for fir- og tobeinte. Vi har jo hatt både hunder og katt. Så vi aner den tunge opplevelsen. Vår siste hund var nesten håpløs å få roet til dyrlegen. Og dit måtte vi hver gang vårt første barnebarn kom på besøk. Hun lekte dyrlege og fant alltid en kul eller noe. Men når han ble så gammel og skrøpelig, at det ikke var noen vei utenom, oppførte han seg helt annerledes. Han var helt rolig og fredelig. Midt i alt det triste, føltes det godt på en rar måte, at han viste takknemlighet. 🤗

dedicat.blogg.no
elevele
elevele,
Det er så sant som du sier <3 Heldige er de som kan få en verdig slutt, når den tiden kommer <3
nouw.com/elevele
Mette,

Off så trist å lese 😟 Kjenner det langt inn i hjerte.... så trist <3 klem

MetteJosteinsdatter.blogg.no
elevele
elevele,
Natheless,

Så trist for deg. Ikke lett å miste sine kjæledyr heller. Håper hun nå har det fint i de evige jaktmarker. Klem fra meg 😊

natheless.blogg.no
elevele
elevele,
Tusen takk <3
nouw.com/elevele
VeraLynn
VeraLynn,

Som Jan føler jeg virkelig med dere, og sender mange varme klemmer <3

Dyra våre er jo som familiemedlemmer og ikke "bare et dyr". Så når de har det vondt og når de går bort, er det veldig trist å leit. Begge kattene mine er jo snart 12 år og godt voksne, og jeg tenker mye på det å ikke ha dem mer. Ble kjemperedd og engstelig når Vinja ble dårlig i fjor høst. Nå går hun på medisiner to ganger om dagen, men hun har det bra og så langt er hun "nesten" like aktiv som tidligere.

nouw.com/veralynn
elevele
elevele,
Tusen takk <3 Veldig fint når man faktik kan gi det et opptil normalt liv til tross for, så det må man nyte <3
nouw.com/elevele
Eva,

Åh, det var så trist det hele, når jeg så snappen. Og har tenkt mye på dere etterpå. Vet jo hvor leit når et dyr, som faktisk er et familiemedlem, forsvinner eller går bort.
Sender gode og varme klemmer i sorgen ♥♥♥

evaswindow.blogg.no/
elevele
elevele,
Tusen takk <3
nouw.com/elevele
Helge
,

Du skrev dette for noen dager siden. Men likevel er det trist når dyr må dø - kondolerer. Me minnene er mange og jeg håper det går bra med dere fremover. Fikk vite at jeg skal i bryllup i august og det blir moro selv om det er en stund til. Ha en fin kveld.

elevele
elevele,
Tusen takk <3 Håper det blir et flott bryllup 😊
nouw.com/elevele