ER DET ALDEREN?

Livet mitt er fremdeles ikke så sykt spennende, men det skjer litt nå og da.


Jeg har fått meg nye briller, blant annet. Synet blir bare dårligere, men jeg får nesten skylde meg selv som ikke har sjekket synes på, jeg tørr nesten ikke å si det engang, fire og et halvt år. Skulle vel bare mangle da at synes blir dårlig når man konstant går rundt med feil styrke på linsene. Men nå er det bra igjen. Bortsett fra at brillene alltid er møkkete.

Av en, eller annen grunn har jeg også begynt å fryse noe sinnssykt på hendene. Nå er det sikkert ikke et sjokk for folk at jeg er frysepinne, men jeg har faktisk aldri fryst på hendene. Kan selvsagt ha blitt litt kald nå og da, men jeg bruker aldri votter, eller hansker, uansett vær. Jeg var på Lillehammer ei uke med 18 minus nesten hver dag- hadde ikke med votter.

Har det noe med alderen å gjøre, tru? Dårligere syn og begynt å fryse på hendene? Jeg trur jeg har et par votter jeg kan finne frem, ellers må jeg faktisk kjøpe meg noen, for spesielt i går og i dag trudde jeg hendene skulle løsne fra resten av armen. Joda, neida, joda. Det har blitt en del fine turer med hundene i det siste, spesielt før kulden kom for fult.

Vi har vært på både gamle og nye turstier, så det er kjekt. Jeg håper å kunne finne noen nye fine steder fremover, helst der ingen andre er så jeg bare kan nyte stillheten mens hunden koser seg maks. Jeg liker liksom ikke folk i skogen, da vil jeg bare være for meg selv. Vi satser på et mye mer aktivt uteår i år enn i fjor. I fjor blei det faktisk for mye folk for meg.

Cupid er på slanker'n. Han blei plutselig veldig tjukk etter at Pus blei borte. Hu har vært savnet i straks 5 måneder, så vi har mistet håpet om at hu kommer hjem igjen. Det blei dobbel mat på Cupid i lang tid, tilfelle Pus kom hjem igjen. Vi har slanket han 400 gram, men det er faktisk det dobbelte av det igjen som skal bort. Til våren blir det turer på han også!

Jeg skal seriøst kjøpe en slik ryggsekk med vindu til han, slik at han kan bli med på skogsturer han også. Da får han sitte i sekken til vi har kommet frem og så kan han kose seg på skogstur samme med oss. Mulig han blir sur, men det får så være. Han skal i alle fall bli mer aktiv enn det han er nå. For glad i mat og for glad i å sove. Og kose så klart. Kos er best.

Jeg har spilt så sykt mye tetris i det siste. Så mye at gameboyen min begynner å takke for seg. Det er helt krise! Jeg har "bestilt" ny, så satser på det dukker opp en gameboy som tåler å spilles litt på. Jeg suger seriøst i tetris. Tar alt for mange sjanser for å gjøre det best mulig, men det går ikke alltid like bra. Har fått hundre og elleve tusen på det meste.

Nå kjenner jeg at jeg gleder meg til jeg kan finne sengen. Har vært sykt trøtt denne uken. Er vel de alt for mange fridagene som henger igjen. Jeg kjøpte meg forresten en vektdyne i går og den er bare helt fantastisk. 5 kg med herlighet liksom! Gleder meg derfor ekstra mye til å legge meg. Skal bare gjøre litt småting ført. Kose noen dyr, og sånn.


ELEVELE


#hverdag #gameboy #natur

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Er vel ganske naturlig at synet blir dårligere når vi blir eldre.... Det betyr jo ikke at vi er gamle. Jeg trodde det bare var 4 år siden jeg sjekket synet mitt i sommer, men jammen hadde det ikke gått 6 år. Jeg trengte bare litt finjustering, men det beste er at jeg slipper å bruke PC briller lenger, jippi. Jeg elsker Tetris, og har en Nintendo DS som jeg bruker ganske mye 😉

nouw.com/veralynn
elevele
elevele,
Men hvis det er normalt at synet blir dårligere når man blir eldre, så er det jo alderen? 😋 Tiden går så fort, jeg trur ofte at det var forrige uke, men så viser det seg å være 3 måneder siden liksom :O ha ha.. Her er det kun originale Game Boy som funker 😉
nouw.com/elevele
Aylar Von Kuklinski,

Vet ikke hvor reelt det er egentlig å anklage alderen for disse plagene. Tror mer det er den globale oppvarmingen jeg da.

fullstendigkaos.blogg.no
elevele
elevele,
Skal ikke se bort i fra at du har litt rett i det 😋
nouw.com/elevele