ENDELIG SKJER DET!

Mandag er dagen.


Vi rakk en liten time i skogen før det blei mørkt i dag. Vi rakk det egentlig med god margin for det blir ikke så tidlig mørkt lenger. Jeg vil egentlig ha det mørkt på morgenen, helst til kl. 10, og så kan det heller være lenger lyst om kvelden, og sånn kan det være året rundt for min del. Men vi må bare ta det vi får for det er ikke noe vi kan kontrollere. Litt som været.Hvis du var innom her i går så fikk du kanskje med deg at jeg var til konsultasjon for Microblading av brynene mine? Som du ser på bildet så har jeg ikke akkurat mye bryn. Jeg har derfor de siste årene tegnet de litt fyldigere og mørkere, men jeg har aldri vært fornøyd. Mest fordi jeg ikke kan det, jeg er ikke flink til det, i det hele tatt.

Jeg bruker derfor den enkleste metoden som er øyenbrynspenn. Det er ikke store forskjellen på form og tykkelse, men de er i alle fall mer tydelige. Litt i alle fall. Mandag er dagen. Da får jeg nye bryn! Jeg var som sagt til konsultasjon i går hvor hu tegnet opp brynene mine etter ansiktsproporsjonene mine. Holy shit for en kontrast.

Jeg dro rett hjem i går og booket den første ledige timen som var og det er nå førstkommende mandag, så nå er jeg så spent at jeg håper helgen går dritfort. Eller, ikke så fort, men ja. Dette har jeg altså tenkt på i så mange år så nå gleder jeg meg veldig til å endelig få det gjort. Det kommer til å bli så stor forskjell og det er jeg så klar for!

Men først skal jeg nyte helgen. Jeg har i grunn ingen planer, bortsett fra tur med hundene. Håper på mindre klinete vær i morgen. Det er så bløtt og klinete ute nå så hundene drar med seg fjorten kilo sand og gjørme inn. Fikk nettopp beskjed fra Kristoffer at det er meldt regn i morgen. Får se hvor lang tur vi eventuelt gidder da. Kjente sofaen fristet mest.


ELEVELE


#hverdag #helg

Liker

Kommentarer