EN RØD FUGL.

De er nesten like tamme som en ukjent katt.


Fra fototuren på søndag. Vi fant disse i et tre der noen byfolk- muligens de som bor i blokkene der- mater fuglene. De var ikke en gang redde for oss. Nesten like tamme som en ukjent katt. Jeg trur de heter Konglebit og denne røde er en hanne. Hunnene er mer gul-brune. Fine de også, men jeg tok ikke bilde av de, merkelig nok. Litt lenger unna.

Det er rart det der, hvordan det ofte er hannene i dyreverden som har de skarpeste og fineste fargene. På en annen side er det ikke rart, for det er jo de som må imponere dama og da må man synes, i alle fall være et blikkfang. Se og lær, gutter. Vi kan lære mye av dyr der. Hvordan å imponere. I dagens samfunn er det omvendt. Ikke at det nødvendigvis er galt.

Det er ikke så lenge siden jeg kom hjem fra trening. PT-time. Det kjentes. Jeg fikk tidenes krampe i leggene mens vi holdt på og når jeg kom hjem var jeg så spaghetti i armene at jeg så vidt greide å vaske håret. Seriøst, det var tungt! Men jeg lever enda, litt i alle fall. Nå skal jeg ta ansiktsmaske så blir det sengen snart. En liten luftetur med hundene også.


ELEVELE


#foto #fugl #natur

  • Foto
  • 40 visninger

Liker

Kommentarer

Emfoto
Emfoto,
Utrolig fine bilder og en veldig fin fugl! nouw.com/emfoto
elevele
elevele,
Takk 😃 Og enig- de er veldig fine 😃 nouw.com/elevele
mariasinverden
mariasinverden,
Kjempeflotte bilder!
Korleis er formen i dag? Hahahah, sjølv om ein er litt "ødelagt" så er det søren meg godt og!
nouw.com/mariasinverden
elevele
elevele,
Tusen takk 😃 I dag er formen verre enn i går og håper den ikke blir verre enn dette for da stryker jeg med! HA HA HA 😋 nouw.com/elevele
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229