DOGS4ALL, KOM OG HILS PÅ OSS.

I morgen braker det løs for vår del.


Dogs4All i Lillestrøm har begynt i dag, men for slike som meg, som jobber mandag til fredag så er det ikke sjans å få det med seg. Ikke at jeg er så interessert i å få det med meg- jeg stiller ikke hund. Begge hunder er nå pensjonert frem til Gol. På Gol melder vi på kun for å få opp antall påmeldte hunder. Men vi skal stå på stand i år. Begge to, mest sannsynlig.

Jeg trur vi er i hall D på stand nr. 92 hvis noen har veiene forbi og vil komme å hilse på meg og hundene mine. Jeg står der fra 10-14, kanskje lenger. Siden jeg skal stå der så lenge så tenker jeg Petter og Ellinor deler på å stå der halve tiden hver. Vi skal stå sammen med ei annen og det er ikke plass til tre hunder der. Greit å ha to hunder som kan dele på jobben.

Hunden på bildet er Pelle, hunden til tantebarnet mitt. Han er en blandingshund, så han skal ikke på Dogs4All, selv om han er så søt at han man bare vil spise han opp! Jeg badet begge hundene i går så de er klare for å stå på stand og motta masse kos. Så da veit dere hvor dere finner oss i morgen. Vi biter ikke. Jeg mer enn hundene i så fall. Neida.


ELEVELE


#hverdag #hund #

  • Hverdag
  • 52 visninger

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Spennende 😊nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229