DET ER BARE VONDT!

Frivillig, ufrivillig.


I dag jeg er så sykt støl at det er mer fristende å legge seg og aldri våkne igjen, enn det er å gå tre meter. I går var jeg mest støl i armer og rygg, i natt begynte beina i tillegg. Jeg hadde altså så vondt i natt at jeg nesten ikke har sovet fordi hver minste bevegelse føltes ut som tortur. Tortur I tell you! Tenkt at man gjør dette helt frivillig. Sånn ca. Litt i alle fall.

Det er jo litt ufrivillig, for det er i grunn bare de første timene som er så ille som dette, og på tirsdag var min første PT-time på 1.5 måneder og jeg hadde kun rukket å trene to ganger før det. Da blir man sykt støl da når man bruker muskler man så vidt visste at man hadde fra før av. Nå er planen å ikke bli syk slik at jeg må begynne på nytt igjen. Orker ikke!

Jeg orker ikke å være så støl igjen på hundre år. Jeg har vært på gruppetime i dag, Core og pilates. Det er sykt tungt når utgangspunktet man har er støl som et helvete. Sorry språket, men jeg er altså så sykt støl. Jeg håper treningen og uttøyingen i dag myket meg såpass opp at i morgen ikke er så ille. Det gjenstår å se. Bildet er fra dagens solnedgang. Nydelig!


ELEVELE


#trening #støl #core #corembar #workout #pilates #solnedgang

Liker

Kommentarer

Helge.
,
Du kjørte på mer enn lurt var - ikke rart du er støl men det går over. Du lærte kanskje mye det der. Bra du trener men kos deg mere på treningen neste gang. Ha en fin keld.
elevele
elevele,
Jeg føler du tar litt feil altså. Hvis du ikke blir støl etter trening, så har du heller ikke trent- man trener for resultater ikke for å oppta "apparater" med å sitte på telefonen mens man "leker" at man trener fordi det "ser bra ut". Og det er i alle fall ikke unaturlig å bli støl når man bruker muskler på den måten for første gang på nesten to måneder. At jeg blir litt i overaknt med støl enn andre, fordi kroppen min går litt i streikemodus er ikke ensbetydende med at man gjør feil- eller ulurt. Som sagt, noen trener for resultater og da må man faktisk bli støl. Jeg stoler i alle fall mer på en utdannet PT, enn meninger fra hvermansen på nett 😉
nouw.com/elevele