DER RUNDET JEG TI TUSEN.

Det er bare til å lukke øya.


Jeg har nesten nettopp kommet hjem fra trening og et par andre ærender. Jeg måtte blant annet stoppe innom dyrebutikken for å kjøpe mer hundemat, og med den sekken rundet jeg ti tusen kroner på en måned på dyrene. Hvis noen lurer på om det er dyrt å ha dyr så er svaret; ja! Det er så klart veterinærkostnadene til Ellinor som har kostet nå.

Til vanlig bruker jeg i snitt fire tusen fem hundre kroner i måneden på dyrene, hvis noen lurer. Som jeg pleier å si: fattig i lommeboken, rik i livet. Det er en trøst det altså, jeg lover. Kremt. Nå satser jeg på at det er lenge til neste veterinærbesøk utenom vaksiner. Så frem til neste lønning skal jeg bare gråte over hvor fattig jeg er akkurat nå. Litt i alle fall.

Som jeg nevnte litt lenger opp har jeg trent i dag. Det gikk ikke så bra som ønsket, jeg har så klart blitt bittelitt syke igjen. For det meste er det halsen som gjør dritvondt, men i dag fulgte det både snørr og nysing . Jeg håper det er kortvarig for jeg orker ikke å bli syk igjen. Jeg har jo nesten nettopp blitt frisk siden sist runde! Nå er det bare avslapping på planen..


ELEVELE

#hverdag #trening #hund #katt #dyr

  • Hverdag
  • 34 visninger

Liker

Kommentarer

Helge.
Helge.,
Hvis du hadde barn hadde det nok være de samme utgiftene tipper jeg men på en annen måte. Har ikke hund men 3 hamstre og det koster litt det men lite i forhold til hund. Men uansett er det liv man må ta vare på.
elevele
elevele,
Ja, dyrt er det både med barn og dyr, men jeg foretrekker dyr 😋 ha ha.. Man betaler det det koster og bare lukker øynene for summen 😋 nouw.com/elevele
tonevinningland
tonevinningland,
Ja, det er dyrt å ha kjæledyr men det er verdt det fordi kjæledyr gir mye ❤️ Nå har jeg bare en katt og hu spiser en tørrfor sekk i to mmd ca. Gubben som handler det til henne 🤩nouw.com/tonevinningland
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229