DE SISTE DAGENE.

Dagene går altså så fort.


Det er jobb og det er mørkt. Sånn er dagene i grunn. Jobb og mørkt. Akkurat nå elsker jeg jobben min mer enn ellers for nå er vi inne i en perioder der jeg får lære mye nytt og det liker jeg veldig godt. Jeg kan litt av det meste, men endelig jobber jeg en plass der jeg får meget god opplæring og ikke bare sånn halvveis her og der. Mye gøy som skjer på jobb altså.

Ellers skjer det som vanlig ikke så veldig mye spennende i livet mitt. Jeg var på hockey i går, hvor Comet, etter sitt første tap på 20 kamper, nå tok seier igjen. Bortekamp på lørdag med samme lag, så det blir spennende! Utenom det sliter jeg litt med Ellinor som ikke blir bedre. Akkurat nå skjønner jeg ikke så mye, så jeg veit liksom ikke helt hva jeg skal gjøre.

Hu er ikke stiv og støl lenger- vi masserer daglig fremdeles og hu går på medisiner fortsatt- men hu har vondt og klager veldig. Jeg har bare problemer med å lokalisere hvor det er for hu er som sagt ikke stiv og støl lenger og hu klager mest når hu ligger ned. Vi fikk nye medisiner for en måned siden, men skal prøve noe annet før vi tar en ny tur til veterinær.


ELEVELE


#hverdag #foto

  • Hverdag
  • 34 visninger

Liker

Kommentarer

frodith
frodith,
Flott lys på bildene dine 😊 Så gøy du opplever så mye spennende på jobben da. Helt avgjørende å trives på jobben egentlig 😊 frodith.blogg.no
elevele
elevele,
Takk 😃 Ja, det er kjempegøy 😃 Viktig med en jobb man trives i og at man faktisk liker arbeidsdagen 😃 nouw.com/elevele
livetmitt93
livetmitt93,
Vil ha sommer og lysere 😊 nouw.com/livetmitt93
elevele
elevele,
Ser den 😃 Jeg vil mest bare se hundene mine i dagslys <3 he he nouw.com/elevele
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229