ÅRETS JULEGAVE.

Når man har alt så blir det sånn.


PT'en min spurte meg om jeg hadde noen julegaveønsker i år og jeg veit ikke helt hvordan jeg skal forklare ansiktsutrykket hennes når jeg svarte; en boksåpner. For jeg ønsker meg faktisk det. Vi har en boksåpner, en slik med et par runde greier på og et håndtak man vrir på, en helt vanlig en altså, men den er så ubrukelig at man kunne ha klikket for mindre.

Så da ønsker jeg meg en boksåpner da. Jeg vil ikke ha en elektrisk (enda godt man har stavekontroll for det ordet kan jeg tydeligvis kun på svensk) en for det tar bare unødvendig mye plass og plass er noe vi ikke har. Jeg liker denne gamle gode som på bildet under. Den på bildet fikk jeg faktisk i gave av en kollega her om dagen og den funker fett altså.

Kristoffer er ikke like overbevist om at han vil bruke den så da får han bare håpe at jeg faktisk får en boksåpner i julegave som han kan bruke. Det er det eneste jeg har ønsket meg i år, det og en elektrisk tannbørste faktisk. Kristoffer har ønsket seg noe helt annet. Det er ikke lett å ønske seg ting når man har absolutt alt man trenger. Vi har jo faktisk det.

Planen var egentlig at vi skulle til Dublin på nyttårsaften i år. Kristoffer fikk det i 30 års gave. Han fikk den faktisk i fjor slik at vi skulle ha god tid til å planlegge, men det hjalp svært lite. Jeg har mast og mast om at vi skulle bestille den turen sammen med noen venner, men det har bare blitt utsatt og utsatt. Nå er det ingen som kan så da blei det utsatt til neste år.

Om jeg er sur for det? Spør Kristoffer! Jeg har alltid hatt lyst til å dra til Dublin så jeg har gledet meg som en gal. Bortkastet glede. Om Kristoffer har dårlig samvittighet? Hvis ikke kan han bare drite i å få bli med til Dublin i det hele tatt- da kan jeg heller ta med meg noen andre. Ja, han har dårlig samvittighet- nei, ikke kun fordi han er redd for å ikke få bli med.

Siden det ikke blir tur til Dublin har jeg booket oss inn to dager på Spahotell i Strömstad. Om det veier opp for en utsatt Dublintur? Nei, så absolutt ikke, men vi får i alle fall brukt et par av fridagene våre og slappet maks av før nyttårsaften i Norge braker løs. Det blir altså årets julegave til oss i år, et par dager på spa. Jeg liker ikke spa en gang. Vi skal trene også.


ELEVELE


#hverdag #julegave #ønsker #litthumor

Liker

Kommentarer

Helge.
Helge.,
En fin og lur av. Det er noe man trenger stadig vekk.
elevele
elevele,
Ja, for det er veldig mange bokser som ikke har sånn drating man åpner med 😃 nouw.com/elevele
Nadixie
Nadixie,
Kreativ idè å gi deg boksåpner da 😊 Ha, ha, ha 😊 Da har du det 😊 Ønsker deg en kjempefin onsdag <3 😊 Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene nouw.com/nadixie
elevele
elevele,
Kjekt å ønske seg noe man trenger 😋 he he nouw.com/elevele
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229