ALT HAR EN FORKLARING.

Det påvirker humøret.

Det har vært en del sutring og klaging og utblåsing her inne en god stund nå. Det er ikke sånn at jeg absolutt må klage om at jeg er syk, eller har skadet meg, eller i det hele tatt, men noen ganger blir det sånn. Man blir litt ekstra negativ og når man ikke orker å gjøre noe så er det ikke akkurat så mye positivt som skjer som man kan skrive om heller. Sånn er det.

I tillegg blir man veldig lett påvirket av ting rundt seg. Den siste tiden har jeg nærmest lagt mitt hat på kinesere, og da ikke en enkeltperson her og der, men Kina som et land og kultur. Den forbannede hundematfestivalen de har hvert eneste år er så sykt deprimerende at hadde jeg hatt en atombombe hadde jeg utryddet landet og udyrene for godt!

Ja, jeg veit at det finnes dyrevenner i Kina også, men akkurat nå drar jeg hele landet under ett fordi kulturen dems suger. De mishandler dyr på det groveste. Det er ikke bare det at de spiser hund- for de er det sikkert like normalt som at vi spiser ku- men det er den torturen i forkant de driver med som er så unødvendig at jeg skjønner ikke hvorfor de gjør sånn.

Dette dukker opp daglig på facebook i lange perioder- og bra er jo det så det blir større fokus slik at verden åpner øynene- og det påvirker humøret. Da er det fort gjort å bli litt negativ sånn til vanlig også. I alle fall har jeg det. Men nå skal jeg prøver å være litt mer positiv fremover, jeg lover. Å prøve altså. Jeg er jo i utgangspunktet ganske så positiv av meg.


ELEVELE


#hverdag #meninger #negativ #humør #påvirkning

  • Hverdag

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,
Jeg klarer ikke å se bildene fra disse hundefestivalene, for det gjør så vondt langt inn i hjerterota. Jeg lider i dagevis og får ikke bildene ut av hode. Kina står heller ikke øverst på tronen om dagen det er sikkert.... Vet du, det er greit å syte, klage og være i dårlig humør å sutre om det 😉
nouw.com/veralynn
elevele
elevele,
Nei, jeg klarer sjeldent å se lenge på det, men det er liksom vanskelig å unngå. Og så er det jo viktig å dele slik at flere får opp øyenen, men det gjør jo så vondt <3 Blir helt oppgitt over det landet der altså! Noen ganger må man jo syte litt- følte bare det hadde vært litt vel mye 😋 Takk for forståelsen <3
nouw.com/elevele
Nadixie
Nadixie,
Har stor forståels for det du skriver <3 <3 <3

Helt greit at du syter og klager, og du har lov til å være i dårlig humør! Bruk bloggen din til det du vil 😊

Ønsker deg en kjempefin onsdag <3 😊

Purr, purr, og bloggklemfra Toril og kattene https://dixierose.blogg.no/
nouw.com/nadixie
elevele
elevele,
Takk for forståelsen <3 Noen ganger må man jo bare få det ut.
nouw.com/elevele