Contains affiliate links

Om mindre än en vecka så drar jag äntligen till Malmö! Wow det låter verkligen som det är livets jävla kväll, men jag tror faktiskt att det kommer bli ganska kul. Det som händer är alltså att alla ettor på min skola ska dra till Malmö på något som kallas för recentiorsfesten. Helt ärligt har jag ingen som helst aning vad recentior betyder, hah, men det jag vet är att det kommer samlas runt 750st 01:or i Skåne. Vi ska dra tidigt onsdag imorgon, redan 07.15 ska vi samlas på Söder för att ta bussen ner. Jag som så lätt blir åksjuk kommer verkligen leva life i över sex timmar på en illaluktande buss:). Förresten så ska Ola freaking Salmén konferencier?! Snälla säg att någon minns honom, är han som var/är programledare för Amigo, aka mitt absoluta favoritprogram som liten. Är helt starstrucked redan. Vi från Stockholm ska förövrigt sedan sova i deras skola som ligger i Malmö, how classy:)) men mysigt lär det bli.

Klädkoden inför detta partaj är kostym, vilket jag känner är ganska svårtolkat, tro det eller ej. Ska man ha långklänning eller kortklänning? Och om inte klänning, ska man ha kostymbyxor då? För att ha jeans är iallafall ute ur bilden. Jag känner på mig att jag förmodligen kommer vara ganska avslappnat klädd. Jag orkar inte riktigt ha klänning, om jag känner mig själv rätt så kommer jag känna mig aningens obekväm i det. Som det ser ut nu så lutar det på något sånt här. Jag älskar att ha en basic vit tröja med en snygg bralette under, det känns lite som att det har blivit min go-to-look under den senaste tiden. Till det kommer jag antagligen ha ett par skinn- eller kostymbyxor, men matchande simpla silvriga smycken och ett par neutrala klackar. Alltså, något såsom här nedan kommer jag nog se ut.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Asså hörni, de senaste dagarna har verkligen varit likadana. Jag vaknar, går till skolan, äter lunch, går hem, somnar. Jag har iallafall lyxen att sluta efter lunch, nästan alla dagar i veckan. Så jävla skönt.
Iallafall så är det basically allt jag gjort de senaste tre veckorna. Inget speciellt lixom.

Idag är det lördag iallafall, har redan söndagsångest. Nästa vecka har vi vårt första prov, ska bli kul:)))). Nej men vi har ändå haft ganska skönt gällande plugget, har knappt haft några läxor ännu. Men utöver att plugga så har jag inga planer för helgen. Eller, pappa kommer förbi och ska hämta hundarna, då de sov här inatt, eftersom att pappa skulle på en utbildning. Festlig lördagskväll<333

Juste, jag måste berätta om det här. Jag och mamma åkte till en loppis lite tidigare idag. Det var bland annat Iris Norén som höll i den. Jag och mamma (främst mamma) hittade faktiskt en hel del grejer. Sedan, så drog vi till Karlaplan och hittade en till loppis, haha. Vad är oddsen?? Så härligt. Har aldrig riktigt förstått folk som ser ner på 2nd hand. För det första är set miljövänligt, det är billigt och unikt.

Faux fur jacka Zara // t-shirt Lindex // jeans Levis // röd väska Zara // guldig väska 2nd hand // glasögon h&m

Likes

Comments

Tröja Gina tricot / byxor H&M / skor ? / väska Zara / pälsboll H&M (?) / halsband H&M / konståkningstoffs Glitter

Likes

Comments