Q&A (svar)

For noen dager siden la jeg ut et innlegg hvor jeg fortalte at jeg skulle ha en Q&A, det innebærer da at dere stiller meg spørsmål og jeg svarer på de. I dette innlegget skal jeg svare på spørsmålene jeg fikk på innlegget og på Snapchat.

1. Suger du kuk?

Alltid, men hvis dere er interessert kan dere ved deres neste kjøp hos BeautyDuty bruke min rabatt kode: jegsugerkuk, for å få 16% avslag. BeautyDuty har alt fra skincare til sminke, og det er en god venninne av meg (også hun som kommenterte dette spørsmålet) som eier denne bedriften, trykk HER for å se hvilke fantastiske produkter hun selger.

2. Hvorfor startet du med å blogge?

Jeg startet å blogge fordi jeg hadde veldig lite å gjøre mens jeg var på jobb og generelt fritiden. Jeg tenkte at jeg kunne gjøre noe produktivt (ish) med å skrive på en blogg. Jeg startet mest fordi en jeg jobbet med før og en venninne av meg hadde begynt å blogge, dere kan lese bloggen hennes ved å trykke HER.

3. Hvem er K?

K, er kjæresten min, K er da initialen hans, det står for Karl.

4. Har du klart å gjort noen av de ti tingene du ville gjøre i 2018?

Jeg har klart 2.5 av dem, jeg har lagd et budsjett og selv om det er et budsjett som jeg skal følge er det mer en tilrettelegging, jeg vet sånn ca. hvor mye penger jeg har til slutt hver måned og hva jeg eventuelt må spare til neste måned om jeg har høyere utgifter enn inntekter. Jeg har i tillegg betalt ned det ene lånet mitt men har fortsatt en god del penger på billånet. Jeg har også vært flinkere å besøke besteforeldre og oldemor, jeg mistet dessverre oldefar forrige måned, og skjønner nå hvor viktig det er å besøke de eldre. Jeg så oldefar en gang i 2017, og det var 27. desember. Hvis du vil lese hele innlegget om tingene jeg ønsker å oppnå i 2018 kan du trekke HER.

5. Har du noen tips å gi til andre som vil starte med å blogge?

Mitt største tips er, bare start. Det er vanskelig å fortelle hvordan man starter opp en blogg, jeg selv jobber fortsatt med å bygge opp et fast seerantall og prøver å hompe meg oppover på toplisten. Et tips jeg har for deg som allerede har startet å blogge er se hvilke innlegg som blir mest lest og lag innlegg lignende til de, selvfølgelig ønsker jeg ikke at du skal skrive om noe du ikke ønsker å skrive om, så derfor kan det være greit å variere på innholdet på innleggene.

6. Hvor gammel er du?

Jeg er født i 1999, som vil si jeg fyller 19 i år.

7. Har du kjæreste, vis bilde?

Yes i do, og bilde er nederst på innlegget.

8. Hva syntes du om Isabel Raad?

Personlig syns jeg Isabel Raad virker som en grei person, hun er et menneske selv og kan velge å gjøre hva enn hun vil med kroppen sin. Man kan gjøre så mye her i verden så lenge man ikke skader andre enten fysisk eller psykisk. Vi lever med hatefulle mennesker rundt oss, mennesker som behandler andre slemt fordi de er som oftest sjalu. Hvorfor kommentere stygge ting til kjendiser konstant, fordi jeg hadde likt å sett at noen gjøre det samme mot de menneskene. Jeg er for like straff, blir en nettmobbet bør nettmobber selv bli det, slik at de selv kan forstå hva de har skapt overfor den andre personen. (kanskje ikke det hyggeligste å si, men personlig mener jeg at hvis et menneske påfører at annet menneske sorg, skal den personen som påførte sorgen få det vondt også!)

9. Er du jomfru?

No I'm not.

10. Hvordan får man ren hud?

Ikke spør meg om det, lurer selv.

11. Syntes du at du er digg?

Nei, men jeg er så selvsikker på meg selv at jeg ikke trenger andres menneskers validation. Altså jeg trenger ikke at mennesker kommenterer at jeg er pen på håret, fordi jeg vet jeg er pen på håret. Eller hvis jeg er pent sminke, fordi, jeg vet jeg er pent sminken, I did it myself. Men det betyr ikke at jeg selv syns jeg er digg, deilig, pen eller vakker, fordi jeg mener vi alle er det på forskjellige måter, og hvis vi alle kunne bare ha sett det og ikke ha hatt sånn drittunger som sitter bak PC-skjermen og skriver stygge ting så hadde verden vært et enda bedre sted å bo.

12. Seksuell legning?

It's 2018 who cares? But I'm straight.

13. Hvordan kommer man seg over break up?

Aldri blitt dumpet, men vil tippe det ikke er en god følelse. Hvis jeg skulle ha gitt noen tips hadde det vært å distrahere deg selv fra tanken om personen, finn på ting med venner eller venninne, og har du ikke det, så finn deg én fordi alle bør ha i hvert fall en venn!

14. Hva står du for?

Jeg står for en god del ting, mange vil nok si jeg har et merkelig syn på forskjellige ting. Deriblant er jo at jeg ikke helt forstår feminisme, jeg er all for like rettigheter for begge kjønn, men jeg ville heller ha støtter alle mennesker som trenger hjelpen til land fra Vesten, som for eksempel flyktningene som kommer fra Syria. Men igjen er jeg ikke for å flytte de til Norge, personlig mener jeg å få konfliktene og krigen vekk fra landet er det beste, fremfor at de kommer hit. Men samtidig vil jeg ikke si jeg står for de tingene jeg mener, jeg er ingen anti-feminist er bare en kvinne som mener vi ikke har det så verst og kanskje våre kvinnelig forfedre ikke hadde det særlig bra men da var på 1800-tallet vi lever nå i 2018. Det finnes lover og regler på at man ikke skal voldta eller drepe, på den tiden var det ikke så ille, så jeg syns heller vi bør slutte å straffe menn og "kjempe" for like lønning for begge kjønn, og kanskje hjelpe de som faktisk trenger det her i verden.

15. Hva fikk deg til å blogge?

Føler jeg svaret på dette i spørsmål 2.

16. Hvilken blogger leser du?

Jeg leser veldig få blogger, jeg er nok den type person som foretrekker å se fremfor å lese, så følger mer med på youtubere. De jeg følger mest med nå er Shane Dawson, Isabella Demarko, Lana Summer og KathleenLights. Men om jeg skal nevne noen blogger jeg faktisk leser hele innlegget må det være @jonasstarodden og @Fannybyejensen og på blogg.no følger jeg med på Charlotte Skogrand Bø (bloggen hennes)

17. Barbeint hele året eller dreads hele året?

Barbeint, fordi jeg kan jo alltids varme meg foran peisen eller i dusjen. I tillegg så må jeg ikke gå ut av huset om vinteren.

18. Pizza eller pasta?

PASTA! Jeg er en pasta-jente, det er helt fantastisk.

19. 10 millioner i dag eller 2 millioner hvert femte år resten av livet?

10 millioner idag, fordi jeg er veldig flink til å spare, så hvis jeg får de nå kommer jeg til å invistere de så om flere år er de verdt mye mer.

20. Tyste eller lyve?

Lyve.

21. Kjæreste eller singel?

Kjæreste.

22. Spandere eller bli spandert på?

Begge, mener det er viktig at man ikke forventer å få ting, men at man faktisk gjøre ting for andre også.

23. Blåskjell eller reker?

Reker.

24. Klippe håret kort eller aldri vaske det igjen?

Aldri vaske det igjen, fordi jeg kan bruke diverse produkter for å rense håret selv om jeg ikke bruker shampoo.

25. Blind eller døv?

Døv.

26. Beste motetips?

Highwaisted bukser! Virkelig så er det mitt beste motetips, highwaisted bukser er kjempepent på nesten alle kroppsfasonger, den fremhever midjen og det går til absolutt alt.


#spørsmål #svar #nouw #nouwinfluencer #instagram #2018Follow me on: Snapchat (privat) Snapchat (vlog) | Instagram | Nouw

  • OM MEG

Liker

Kommentarer