Jaja, dere fleste har vel fått med dere dette styret til Kristin, Isabel og Sophie Elise?

Vist ikke så handler det om operasjoner, endring på utseendet og alt det styret.
Hvorfor får ikke folk gjøre som de vil?
Jeg må si at jeg er ENIG som bare det med Kristin ( Styleconnetion ). Det må jeg ærlig innrømme og si.

FOR...

Hvorfor må vi operere oss for å bli fornøyde? Hvorfor kan vi ikke bare være fornøyde med hvordan vi ser ut? Hvordan vi ble når vi ble født? Hvorfor MÅ vi operere for å bli fornøyde? Jeg kan ærlig si at jeg kunne godt ønske meg og få fikset på litt av hvert på kroppen min, men jeg vil ikke! For jeg er den jeg er, jeg er den jeg var og jeg er sånn som jeg ble laget. Men hvorfor skal det bli et så stort tema?!
Jeg selv er både i for og i mot slike ting, hvorfor større pupper? Hvorfor bredere hofter? Hvorfor smalere fjes? Hvorfor stor rumpe? Hvorfor mindre store tå?

Altså, jeg forstår ikke, hvorfor ikke trene? og være fornøyd og vær/ bli stolt over det DU SELV klarer og gjøre?

ER DU SÅ SYKT LAT AT DU MÅ OPERERE STØRRE RUMPE? Hvorfor ikke begynne og trene, få motivasjon også ser du bedre og bedre resultat etter hvert?

JA, jeg vil ha større pupper, mindre fett på magen, større rumpe, smalere midje og større hofter, men jeg opererer meg ikke for og få det, jeg godtar at min kropp ser ut som den gjør, jeg ofrer ikke flere TUSEN kroner på og endre utseendet mitt, når jeg kan bruke flere tusen av kroner på noe som er verdt mer en, en stor operasjon, påkjenning og ikke smertene..

Å PLIS, BÅDE STORE OG SMÅ MENNESKER DER UTE, IKKE OPERER DERE, TREN, AKSEPTER AT KROPPEN DIN ER SLIK DEN BLE LAGET OG MENT SOM DEN SKAL SE UT!

KROPPEN DIN MENER DU SKAL SE SLIK UT, OG IKKE AT DU SKAL KUTTE, SY OG BLØ FOR AT KROPPEN SKAL SE PERFEKT UT!

Jeg er ikke fornøyd med min kropp, men jeg godtar at det er sånn jeg er, er MYE mer her i verden jeg vil endre på en kroppen min!

LIK MEG FOR DEN JEG ER, ELLER GI EN FAEN ❤

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments