- Redken extreme hårkur. Finnes ikke besre hårkur en denne, den lukter SYKT godt, pleier håret og har funket SUUUPERT på mitt slitte og ihjel farget hår! Fåes kjøpt på de fleste butikker som, apotek, sparkjøp og på nettet!
-essence ultime omega repair. Denne lukter sykt godt, bruker den i håndkletørt hår hver gang etter jeg har dusja. Den er helt himmelsk, hjelper veldig mye på mitt hår! Fåes kjøpt på apotek, cubus, nettet og på sparkjøp!
-Sunsilk 10in1 leave in spray conditioner. Denne kjøpte jeg for en ukes tid siden, jeg sprayer ofte håret med den, fordi den lukter så godt😍 pleier uv beskyttelse, varme beskyttelse. Shine fargebevarende. Styrker, demper frizz, forebygger slitte tupper, mot floker (gjør håret lettere og gre) Mykgjør håret!
-Nuskin. Napca moisture mist. Fuktighetsgivende spray for hår, ansikt og kropp! Denne bruker jeg hver eneste dag, både etter dusj, før jeg sminker meg, etter jeg har sminka meg, bruker denne veldig ofte! Er også bra og bruke nå når det er kaaldt og vinter ute 😍

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Day 1] Favoritt hår produkter, og som jeg bruker.

Day 2] power of makeup, hverdags sminke.

Day 3] 5 ting om meg.

Day 4] Favoritt klær.

Day 5] 10 ting jeg hater.

Day 6] Noe jeg ikke klarer meg uten.

Day 7] Noe jeg er redd for.

Day 8] Favoritt maten min, og hvorfor.

Day 9] Noe jeg alltid må ha med meg.

day 10] Min utdanning.

Day 11] Mine forbilder.

Day 12] 5 randome fakta om meg.

Day 13] Mine drømmer.

Day 14] Favoritt blogger.

Day 15] Favoritt kropps produkter

Likes

Comments

God morgen alle sammen!
Eller her startet dagen kl 08.00, allerede fått gjort mye på de 2 timene vi har vært våken.
Men nå sover lille gullet, og jeg kan endelig sette meg ned og skrive litt til dere❤

Jeg har sittet å tenkt, grublet og prøvd og funne ut hva jeg kan blogge om, hva som får dere til og like bloggen,
hva som er kjekt for dere og lese.. Så da tenkte jeg og ha en 15 days challange, så hva jeg skal gjøre de forskjellige dagene skriver jeg i et egent innlegg strax..

Om jeg får tid til og blogge hver eneste dag fremover vet jeg ikke helt, jeg skal jo som sagt flytte, og begynner allerede i nååå i helga, wiiii 😄

Så jeg må nesten bare se hva jeg får tid til, skal prøve og presse inn et lite innlegg til dere!Likes

Comments

Jaja, dere fleste har vel fått med dere dette styret til Kristin, Isabel og Sophie Elise?

Vist ikke så handler det om operasjoner, endring på utseendet og alt det styret.
Hvorfor får ikke folk gjøre som de vil?
Jeg må si at jeg er ENIG som bare det med Kristin ( Styleconnetion ). Det må jeg ærlig innrømme og si.

FOR...

Hvorfor må vi operere oss for å bli fornøyde? Hvorfor kan vi ikke bare være fornøyde med hvordan vi ser ut? Hvordan vi ble når vi ble født? Hvorfor MÅ vi operere for å bli fornøyde? Jeg kan ærlig si at jeg kunne godt ønske meg og få fikset på litt av hvert på kroppen min, men jeg vil ikke! For jeg er den jeg er, jeg er den jeg var og jeg er sånn som jeg ble laget. Men hvorfor skal det bli et så stort tema?!
Jeg selv er både i for og i mot slike ting, hvorfor større pupper? Hvorfor bredere hofter? Hvorfor smalere fjes? Hvorfor stor rumpe? Hvorfor mindre store tå?

Altså, jeg forstår ikke, hvorfor ikke trene? og være fornøyd og vær/ bli stolt over det DU SELV klarer og gjøre?

ER DU SÅ SYKT LAT AT DU MÅ OPERERE STØRRE RUMPE? Hvorfor ikke begynne og trene, få motivasjon også ser du bedre og bedre resultat etter hvert?

JA, jeg vil ha større pupper, mindre fett på magen, større rumpe, smalere midje og større hofter, men jeg opererer meg ikke for og få det, jeg godtar at min kropp ser ut som den gjør, jeg ofrer ikke flere TUSEN kroner på og endre utseendet mitt, når jeg kan bruke flere tusen av kroner på noe som er verdt mer en, en stor operasjon, påkjenning og ikke smertene..

Å PLIS, BÅDE STORE OG SMÅ MENNESKER DER UTE, IKKE OPERER DERE, TREN, AKSEPTER AT KROPPEN DIN ER SLIK DEN BLE LAGET OG MENT SOM DEN SKAL SE UT!

KROPPEN DIN MENER DU SKAL SE SLIK UT, OG IKKE AT DU SKAL KUTTE, SY OG BLØ FOR AT KROPPEN SKAL SE PERFEKT UT!

Jeg er ikke fornøyd med min kropp, men jeg godtar at det er sånn jeg er, er MYE mer her i verden jeg vil endre på en kroppen min!

LIK MEG FOR DEN JEG ER, ELLER GI EN FAEN ❤

Likes

Comments

Da har jeg endelig fått insulin pumpa! Dette er altså dag 3 med den på, og jeg kjenner på en lettelse allerede, og jeg har ikke ord på kor deilig og fantastisk det er😍
En lettere hverdag for både meg, og de rundt meg!
Bestevenn, jeg skal aldri svikte deg, vi skal stå sammen i enkle og vanskelige tider! Jeg elsker deg, og for jobben du gjør, du gjør livet mitt lettere, DETTE BLIR BRA, OG SKAL BLI BRA

Likes

Comments

God kveld!

Nå er det ikke mange dagene igjen til jeg og mini er ute av denne leiligheten. Vi skal nemlig flytte, flytte til en større leilighet, med bedre plass og mer sentralt, vi gleder oss mye! Det eneste negative er all flyttinga, vaskingen og ned pakking av ting og tang, både stort og lite.

Nå er det heller ikke mange ukene/ dagene til jeg fyller året, endelig 20!! Gud jeg gleder meg.🎉

Men aller mest gleder jeg meg til i morgen, da skal jeg bli fri, eller firere en det jeg er nå!
Jeg skal endelig slippe sprøyter, slippe å dra opp toppen og stikke meg i magen flere ganger, kan endelig være ute, utenat eg må drasse med meg på sprøyter og sprøytespisser, DET SKAL BLI EN BEFRIELSE!!!

Ellers har jeg ikke noe særlig og komme med til dere, det er ikke så mye som skjer om dagene her, det går i det samme hver dag, husarbeid, klesvask, matlaging, kose, leke og være med Lykke. 💜

-Men hva mer trenger jeg? Jeg har jo lykken i mitt liv med meg hver eneste dag, hver eneste time, og jeg kunne ikke bedt om mer.

Men nå får jeg sjekke om kaken er ferdig, mamma og stepappen min kommer i morgen og da må de jo få kake, hihi! 😍

Likes

Comments