Igår var jag på träning vi red ut för det var sista utomhus lektionen för det börjar bli kallare så vi ska börja rida inne nu. Jag var på klubben från 14.45 till 22.35 så jag var väldigt trött men det var jätte kul efter det så åkte vi hem eller till stallet och mockade och släppte in våra hästar sen åkte jag hem och duschade sen gick jag och la mig. Jag pratade med en kompis på kik sen gick jag och la mig klocka var typ 23.44 då och jag somnade typ direkt för jag vad så trött. Imorse så vakande jag 06.30 gjorde mig iordning sen åkte jag med bussen 07.20 jag slutade 13.10 idag så vi hade kortdag det var skönt och i morgon slutar vi 15.00 så det blir lite jobbigare men jaja. Nu ska jag träna på min läxa sen ska jag nog åka till stallet så vi hörs.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har inte lagt ut något på ett tag men har inte haft tid och har varit sjuk nu dom 2 senaste dagarna men ska försöka ladda upp mer nu. Det har inte hänt så mycket dom senaste dagarna har tränat Chesney väldigt mycket och min häst har mest stått för jag har inte haft så mycket sug av att rida henne. Men vi hörs hejdå.

Likes

Comments

Torsdag 22/9/16. Igår la jag inte ut något för jag hade inte lust eller ork igår var en sådan dag då jag inte hade lust med något så jag gjorde inget igår förutom att prata med kompisar på skype. Idag hade vi någon sportdag på skolan det var väll okej antar jag. Sen när jag kom hem så åt jag mat sen åkte jag och tränade i vindeln (vrk). Efter det åkte jag hem och tränade en av mina hästar sen red jag min kompis häst Chesney. Så det var min dag hoppas ni haft en underbar dag vi hörs hejdå!

Där är han världens snällaste C ponny med världens bästa ryttare. Dom har tagit säg jätte långt dom är Norrlands bästa team!

Likes

Comments

Tisdagen den 20/9/16. ​Idag hade vi bad och det var ganska kul vi fick simma 200 meter (12 längder) sen fick vi trampa vatten och motionssimma det var kul men jobbig :D Sen åkte vi tillbaka till skolan för vi simmar på en annan skola en våran så vi åkte hem och gick resten av dagen vi slutade 15.00 idag så det var långdag idag jag gillar inte långdagar så mycket men dom är okej. Sen åkte jag hem och gjorde läxor sen så tror jag att jag ska rida Akira så det blir kul sen så får vi se vad som händer. Just nu pratar jag med en kompis och ska fortsätta göra läxor så vi hörs! 

Likes

Comments

Nu har hästarna fått komma ut och jag ska hem och vänta på att klockan ska bli 14.30 då ska jag åka och träna i Vindeln så det blir kul annars händer inget annat idag vad jag vet så hörs.

Likes

Comments